kızıma isim

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
arkadaşlar isim konusunda çok kararsıım oğlumda zorlanmamıştık bukadar sizce hani isimler üzel fikirlerinizi alabilirmiyim
elvin-ece-azra-defne-masal-öykü

bence Azra, Azra temiz saf kadın demekmiş bence tam bi bayan ismi :)

Azra isimli bir kaç kişiyi tanıdım, hepsi de karakterli, eğlenceli ve zeki insanlardı otomatik olarak severim o yüzden o ismi. Defne ve Masal'ıda beğendim ben. Bir de benim şu sıralar ki favori ismim Arjen Ateş Parıltısı anlamına geliyor ve bence çok zarif bir kız ismi

Tarihe bakmamışım yalnız, sizin kız çoktan doğmuştur bile :D Allah analı babalı büyüsün, ismide onunla beraber büyüsün insallah

Son düzenleme:
bende AZRA diyorum anlamı güzel..
ama karar vermek zor diğer seçenekler de güzel :)

bence ECE koy :) Azra soyisime a varsa belki ..ama cok kibar bir isim gibi gelmiyor.

benimde aynı sorunum var.. :) kızlar sizce hangi isim güzel bi yardımcı olun banada lütfen
BADE,BEGÜM,İREM,ZEYNEP,BERİL,DURU;DERİN,ECE.. ? Çok karasızım.. :(

arkadaşlar isim konusunda çok kararsıım oğlumda zorlanmamıştık bukadar sizce hani isimler üzel fikirlerinizi alabilirmiyim
elvin-ece-azra-defne-masal-öykü
bence defne güzel canım
bence ECE koy :) Azra soyisime a varsa belki ..ama cok kibar bir isim gibi gelmiyor.

benimde aynı sorunum var.. :) kızlar sizce hangi isim güzel bi yardımcı olun banada lütfen
BADE,BEGÜM,İREM,ZEYNEP,BERİL,DURU;DERİN,ECE.. ? Çok karasızım.. :(
duru ismide çok güzel buarada sizi şanslı görüyorum kız ismi daha kolay gibi geliyor bana çünkü bende oğluşuma isim bulamadım sizde bana yardım edermisiniz:)
KAĞAN SİNA, ALP,MELİH,ADAHAN aslında başka isim önerilerinede açığım çok zor hiç bir ismi yakıştıramıyor insan bebeğine ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

annem kardeşimin nüfus cüzdanını 10 aylıkken çıkarmıştı adının anlamını öğrenebilmek içn . bilmiyorum duyduunuz mu ama adı ceylin ece . ceylin: cennetteki yaprağın üstüne düşen yağmur damlası parıltısı demek bu arada :))

derin beril güzel isimler .bende ilk kızımın adını kumsal koymuştum oğlumada kağan koyacağım inş

Back
X