Doğuma Hazırlık kizima isim??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
318
MErhaba kizlar 1 aydir erkek saniyordum bebisimizi dun dr kiza benzyor deynce dumur olduk
ismini hazirlamistik Mete Kagan olucakti Neyse simdi durum degisti kiz icinde bir isim bulsak iyi olur
ilk kizimin adini Asli Defne koymustuk ona biraz uygunda olabilir

benim aklima gelenler gokce tugce aylin ipek ela bunlardan ikisi yada tekide olabilir sizce hangisi guzel ???
baska oneriler varsa onlarida yazin kizlar
insanin aklina gercekten isim gelmiyor :(

zeynep ismini cok seviyorum ama hem ismin cok agir olduguna inaniyorum yaramaz oluyorlar:) hemde
cok fazla konuluyor
ama elif cok hosuma gitti :)

beril guzel canim bugu asel garip geldi biraz.

bu isimler arasında zaten koyarsam berili koyardım bende :D asel cennetle alaklı bir şeymiş anlamına baktım buğu da yeni jenarasyon isimler :D

Aylin ve Gökçe çok hos isimler.

Benim önerilerim:

Esra (=Esra gecesi miraç gecesin'in ilk kademesidir, yani Hz. Muhammed'in Mekke'den Mescid-i Aksa'ya gitmesi )
Buse (=öpücük)

Ecrin ismini bir düşünün bence
canim ecrin ucret demekmis. ustelik ben arapca isimleri cok sicak bulmuyorum helde su son donemde
hic duymadigim anlamlara gelen isimleri gordukce. usteik araplar turce isim koyuyormu cocuguna ?
ne biliyim guzel isimlerde var mesela elif azra gibi bunlarin ne oldugu belli ama ecrin yok nisa bana cok itici geliyor
asya yada aylinde uyabilir aslıya
asya evet hic dusunmemistim aylinde asliya uygun diye istemistim bir ara aylin gokce dusundum ama 10 harfli oluyor
gerci kiziminkide 9 harfli:)

İlk kızınızın ismine uygun değil ama Eylül ismini çok beğenirim.:42:
eylul ayinda dogsa belki olurda ama esimde eylul ismini pek sevmiyor

ada gökçe,alya tuğçe,idil ece,melek sude,sena burçe,ışıl beste,olabilir

Son düzenleme:
Back
X