- Konu Sahibi yellowdaisyy
ipek bencede çok güzel, kızlara bu tarz zarif isimleri yakıştırıyorum Allah kısmet ederde kızım olursa nazlı koyucam mesela :) sağlıkla al meleğini kucağına...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ada gökçe,alya tuğçe,idil ece,melek sude,sena burçe,ışıl beste,olabilir
Bence iki isim koymayın ileride evlendiğinde kendi soyadını kullanmak istediğinde biraz tuhaf oluyor örneğin Ayşe Zeynep Arslan Yılmaz. Benim önerim ise Leyla :)
Defne ye uygun Birce ve Gülce olabilir
ama soyadini kullanamaz ki gunluk hayatta
ben ydisindayim kizimin adi asli defne ve burda asliyi soyleyemiyorlar asilli ancak diyebiliyorlar defneyi becerdiler soylemeyi :)
yani elbette bu bir istisna ama olduda bir ismi kullanamadi digeri kullanir yada birini begenmedi digerini secer diye koymak istiyorum
suan kizimin iki ismide aktif kullaniliyor ben ve esim burdaki arkadas ve ogretmenleri defne diyoruz
tr de de genelde asli kullaniyorlar.
öyleyse orda da kullanabileceği bir isim olmalı Leyla'yı düşünmez misiniz Leila olarak yurtdışında biliniyor diye biliyorum onun dışında Deniz olabilir, Bahar olabilir, Pelin, Itır, Banu, Begüm, Cansu, Feyza, Mine, Dilruba hepsi güzel![]()
Leyla ismi gercekten cok hoz bir isim ama hoslanmadigim bir kisiyi cagristiyor. belkide onyargiyli yaklasiyorum ama
her kullandigimda aklima gelicek gibi dusunuyorum bahari esime soyledim begenmedi halbuki ben baharda hamile kaldim :) bu ismi biraz daha dusunucem tesekkur canim
hepinize tesekkurler kizlar onerilerin icin :)
son günlerde Alin ismini duyuyorum
asel ve alin güzel bence
ben de yağmur koyacaktım vazgeçtim
bunlardan birini koyabilirim
canim Beril cok guzel isim beren ede uygun :) evet cift isim dusunuyorum cunku kizimda faydasini gordum asliyi kullanamadik burda defneyi kullaniyormerhaba cnm,
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini.ben çocuklarda iki ismi pek sevmiyorum nedense. ama sanırım sen 2 isim istiyorsun. bende 2. prensesime hamileym. ilk kızımın adı beren, İkinci kızım için ise Miray, Beray , Berra yada Beril isimlerinden birini düşünüyoruz.bunlarda sana alternatif olabilir bence![]()
bencede olsun canim Defne cook guzel isim . ben cok severek koydum memnunum :)Selam 31 haftalık hamileyim. kızım olacak inşallah. Bende hergün düşünüyorum tek isim koyucam. Şimdilik Defne var liste başı. Ama hep başka isimlerde kalıyor aklım..![]()