Doğuma Hazırlık kızıma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevilefe

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
4
0
16
Muğla
Merhabalar benim bir oğlum var adı Mustafa Efe şimdi ise 21 haftalık kızıma hamileyim ama kızıma isim de karar veremiyorum oğlumunkine uysun istiyorum hemde eşim iki isim olacak sonunda mutlaka gül olacak diyo (annesinin ismi) o yüzden ilk isme sen karar ver dedi ama hem oğluma uyacak hemde güle uyacak bir isim bulmam çok zor olacak heralde bana yardım edeseniz fikir verirseniz çokkk sevinirim teşekkürler

Mustafa klasik bir isim, kardesine de klasik bir isim yakisir bence.

Ayşegül
Esra Gül
Esma Gül

mustafa efe ye uygun ;
gül simge
gül mine
gül sare
gül sude
gül gamze
gül özge
gül gaye
gül buse
gül aybike...........

Gülçin koy ismini
Benm kardeşimin ismi çok sever kendi ismini :)
Hem içinde gül var hem tek isim hem de gayet modern bence :))

Merhabalar benim bir oğlum var adı Mustafa Efe şimdi ise 21 haftalık kızıma hamileyim ama kızıma isim de karar veremiyorum oğlumunkine uysun istiyorum hemde eşim iki isim olacak sonunda mutlaka gül olacak diyo (annesinin ismi) o yüzden ilk isme sen karar ver dedi ama hem oğluma uyacak hemde güle uyacak bir isim bulmam çok zor olacak heralde bana yardım edeseniz fikir verirseniz çokkk sevinirim teşekkürler

Mustafa Efe oglun kızında Zeynep Ece olsa nasıl olur ki cnm? Ben bu iki isme bayılıorum babamız bi tamam dese hemen koycam :))

Back
X