R runoade Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2012 24 0 16 Tekirdağ 2 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #1 kızıma nisa mina ismini koymaya karar verdik :) adıyla yaşasın inş.
aybuke07 İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 6.614 95 363 Antalya 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #2 hayırlı olsun, ikisi de çok güzel, ama bir araya gelince birbirini yormuş gibi geldi bana, bir tanesini seçmeni tavsiye ederim.
hayırlı olsun, ikisi de çok güzel, ama bir araya gelince birbirini yormuş gibi geldi bana, bir tanesini seçmeni tavsiye ederim.
kansu büyük adamın küçük aşkı.. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 3.415 4 358 Adana 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #3 canım iki isimde güzel fakat ikiside kısa ve öz ayrıca kafiyeli olmuş ikisinden birini düşünürsen sadece mina derim minanın yanına başka bir isim düşünsen çok hoş olur elif mina melek mina ceylin mina belis mina ebrar mina buğlem mina
canım iki isimde güzel fakat ikiside kısa ve öz ayrıca kafiyeli olmuş ikisinden birini düşünürsen sadece mina derim minanın yanına başka bir isim düşünsen çok hoş olur elif mina melek mina ceylin mina belis mina ebrar mina buğlem mina
PekBiCici Rabbi Heblî mines-sâlihîn Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2011 2.237 1 156 İstanbul 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #4 Bencede ikisi kafiyeli olmuşş Minanın yanına ayrı bir isim seçmelisin yada nisanın Defne Mina bana hem uyumlu hemde modern geliyor.
Bencede ikisi kafiyeli olmuşş Minanın yanına ayrı bir isim seçmelisin yada nisanın Defne Mina bana hem uyumlu hemde modern geliyor.
R runoade Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2012 24 0 16 Tekirdağ 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #5 aybuke07 .!.: hayırlı olsun, ikisi de çok güzel, ama bir araya gelince birbirini yormuş gibi geldi bana, bir tanesini seçmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... sadece mina da olabilir evet :)
aybuke07 .!.: hayırlı olsun, ikisi de çok güzel, ama bir araya gelince birbirini yormuş gibi geldi bana, bir tanesini seçmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... sadece mina da olabilir evet :)
R runoade Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2012 24 0 16 Tekirdağ 3 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #6 PekBiCici .!.: Bencede ikisi kafiyeli olmuşş Minanın yanına ayrı bir isim seçmelisin yada nisanın Defne Mina bana hem uyumlu hemde modern geliyor. Genişletmek için tıkla... defne koyamam teyzemin kızı koydu ama çok hoş bir isim :)
PekBiCici .!.: Bencede ikisi kafiyeli olmuşş Minanın yanına ayrı bir isim seçmelisin yada nisanın Defne Mina bana hem uyumlu hemde modern geliyor. Genişletmek için tıkla... defne koyamam teyzemin kızı koydu ama çok hoş bir isim :)
yavrum34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2012 216 10 46 Ankara 4 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #7 bır turlu bulamadım kızıma ısimmmmmmmmm
R runoade Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2012 24 0 16 Tekirdağ 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #8 yavrum34 .!.: bır turlu bulamadım kızıma ısimmmmmmmmm Genişletmek için tıkla... allah yardımcın olsun cnm :)
yavrum34 .!.: bır turlu bulamadım kızıma ısimmmmmmmmm Genişletmek için tıkla... allah yardımcın olsun cnm :)
M moonbloood-ocean Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2008 3 0 86 Samsun 11 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #9 mina ismi çok güselmiş anlamını biliyormusunuz?
R runoade Üye Kayıtlı Üye 18 Kasım 2012 24 0 16 Tekirdağ 16 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi runoade #10 moonbloood-ocean .!.: mina ismi çok güselmiş anlamını biliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... kızlar bebeğim ayın 11 inde doğdu ismini sahra mina koyduk Allah uzun ömürler versin inş. mina gökyüzü, liman, billur,şeffaf anlamlarına geliyor
moonbloood-ocean .!.: mina ismi çok güselmiş anlamını biliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... kızlar bebeğim ayın 11 inde doğdu ismini sahra mina koyduk Allah uzun ömürler versin inş. mina gökyüzü, liman, billur,şeffaf anlamlarına geliyor