Kızıma isim

sympatyh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
30
10
36
Arkadaşlar nasip olursa eğer Rabbim kız evlat verecek bize. Ben < MeRiÇ > ismini düşünüyorum. Fikirlerinizi rica etsem...

şuan ben de hamileyim fakat bebeğim erkekmiş eğer kız olsaydı adını maya koyacaktım

benimde kızım olcak kısmetse zümra koycam ismini..eğer meriç ismini araştırdıysan anlamıda güzelse koy...çünkü anlamı çok önemli..

bende arıyorum ama hala bulamadım bakalım hangısıne karar verecem degısık ısımler bende ıstoyorum sızden teyzelerı

bizim de kızımız olurs...... medine sena....
olacak ismi inşallah ama daha cinsiyet belli değil

Arkadaşlar nasip olursa eğer Rabbim kız evlat verecek bize. Ben < MeRiÇ > ismini düşünüyorum. Fikirlerinizi rica etsem...

meriç güzel bir isim bence ebnim de kızım olacak kısmetse ama isim bulamıyorum şimdilik betül isminii düşünüyoruz ama kesin değil

bu arada arkadaşlar çok popüler olan ceylin,ecrin esila isimnleri pek de güzel manalı değil ceylin yengeç anlamına geliyor,ecrinin çoğu internet sitesinde allahın hediyesi anlamına gelmesine rağmen asıl anlamı ücret demektir,esila da akşam ve ikindi arası demektir...yani isim bulurken internet sitesindeki her bilgiye de güvenmemek lazım

Canım buğlem isminin gerçek anlamını nerden bulabilirim, siz biliyormusunuz

Ben kızıma Zehra ismini koyucam nasipse. Hz. Fatıma'nın lakaplarından biri. Çok parlak yüzlü, beyaz anlamına geliyor.
Yine Hz. Fatıma'nın lakabı olan Betül ismini deçok beğeniyorum ancak eşimin en kçük yeğeninin ismi olduğu için koymucam.
Elif, Merve, Büşra, Nisa gibi isimleri de seviyorum.

Canım buğlem isminin gerçek anlamını nerden bulabilirim, siz biliyormusunuz
canım seyhan müftülüğü yayınlamıştı içinde buğlem ismi de vardı ama anlamını hatırlayamadım şimdi yine baktım ama siteyi göremedim bu seferde istersen bir de sen ara nette seyhan müftülüğü isimler diye filan çıkacak mı

ben de senin gibi düşünüyorum biz de hz.Fatıma annemizin bir ünvanı olan betülü düşünüyoruz fatıma betül olacak inşallah son anda fikrimiz değişmezse

benim 2oglum var ama kizim olsaydi zeynep ismini koyardim cok hosuma giden bir isim zeynep rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için, rabbim evlatlarımızı sağ salim almayı nasip eylesin kucaklarımıza, olmayan kardeşlerimize de tez vakitte nasip etsin inşallah.

Meriç ismine gelince evet başta içime çok sindi fakat kimseden olumlu bir tepki almadım genel anlamda herkes erkek ismi olarak buldu. Zaten kızımın adı ZEYNEP MERİÇ olacaktı artık kesinleşti babamızın da onayı alınca ZEYNEP NAZ koymaya karar verdik. İsimleriyle yaşasın meleklerimiz inşallah...

benim kayınvalidem AYŞEGÜL olsun dedi ki kayınvalidemi annem gibi severim
bana da hoş geldi ama kararsızım sizce nasıl

benim kayınvalidem AYŞEGÜL olsun dedi ki kayınvalidemi annem gibi severim
bana da hoş geldi ama kararsızım sizce nasıl

bence çok güzel ben çok seviyorum ben de düşünüyordum ama kaynımdan dolayı oayşegül koyamam bence güzel canım hem kırmamış olursun annene gibi seviyorsan kaynananı..biz de fatıma betül düşünüyoruz sence nasıl

benimkinin ada idil hira.
afra : ayısığı
gülin
seçil
sude
aysima

Meric guzel isim canim ben esila yida begeniyorum ama benim bebisim erkek digeri kiz olursa esilayi dusunebilirim ama meric guzel bence halamin torunun ismi soyleniside hos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…