Arkadaşlar nasip olursa eğer Rabbim kız evlat verecek bize. Ben < MeRiÇ > ismini düşünüyorum. Fikirlerinizi rica etsem...
bu arada arkadaşlar çok popüler olan ceylin,ecrin esila isimnleri pek de güzel manalı değil ceylin yengeç anlamına geliyor,ecrinin çoğu internet sitesinde allahın hediyesi anlamına gelmesine rağmen asıl anlamı ücret demektir,esila da akşam ve ikindi arası demektir...yani isim bulurken internet sitesindeki her bilgiye de güvenmemek lazım
Canım buğlem isminin gerçek anlamını nerden bulabilirim, siz biliyormusunuz
canım seyhan müftülüğü yayınlamıştı içinde buğlem ismi de vardı ama anlamını hatırlayamadım şimdi yine baktım ama siteyi göremedim bu seferde istersen bir de sen ara nette seyhan müftülüğü isimler diye filan çıkacak mıCanım buğlem isminin gerçek anlamını nerden bulabilirim, siz biliyormusunuz
Ben kızıma Zehra ismini koyucam nasipse. Hz. Fatıma'nın lakaplarından biri. Çok parlak yüzlü, beyaz anlamına geliyor.
Yine Hz. Fatıma'nın lakabı olan Betül ismini deçok beğeniyorum ancak eşimin en kçük yeğeninin ismi olduğu için koymucam.
Elif, Merve, Büşra, Nisa gibi isimleri de seviyorum.
benim kayınvalidem AYŞEGÜL olsun dedi ki kayınvalidemi annem gibi severim
bana da hoş geldi ama kararsızım sizce nasıl
Arkadaşlar nasip olursa eğer Rabbim kız evlat verecek bize. Ben < MeRiÇ > ismini düşünüyorum. Fikirlerinizi rica etsem...
benim kayınvalidem AYŞEGÜL olsun dedi ki kayınvalidemi annem gibi severim
bana da hoş geldi ama kararsızım sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?