Doğuma Hazırlık kızıma isim??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Berenco

Nirvana
Pro Üye
2 Şubat 2010
1.210
1.850
658
İstanbul
merhaba doğuma üç hafta var ama isim konusunda hala kararsızım yorumlarınızı bekliyorum lütfen yarımcı olun şimdiden teşekkürler
düşündüğüm isimler
ece
ceyda
mira
alya
beren
sizce en güzeli hangisi???

Son düzenleme:
merhaba doğuma üç hafta var ama isim konusunda hala kararsızım yorumlarınızı bekliyorum lütfen yarımcı olun şimdiden teşekkürler
düşündüğüm isimler
ece
ceyda
mira
alya

mevla bir avazda kurtarsın inşallah ,alya ismi güzel...

düşündüğüm isimler
ece
ceyda
mira
alya

canım mira güzel bir isim bence :)

Arkadaşımın kızının ismi Nil Peri, ben çok beğendim tam kız ismi. Haa benim kızım olsaydı eğer Sahra Nil koymayı planlıyordum o ayrı :)

bu isim konusu gerçekten zormuş.önerileriniz için teşekkürler eşim ecede diretiyor ama ben daha karar veremedim:(

canım ben kızımın adını nehir koymaya karar verdim uzun aramalar sonucu içime daha çok sinen bi isim bulamadım.. kulağa hoş gelen bi tınısı var belki fikir olurr

düşündüğüm isimler
ece
ceyda
mira
alya
beren

Mira ve beren güzel eşinize illa ede diyorsa ecem olsun daha hoş bence

Back
X