Kizima isim!!!

Aynen benim icin kuranda gecmesi de cok onemli ve ne anlama geldigi tabiki, oyuzden cok begendim
İkra oku demek anlami bitek bu hanimefendi mesela ünzilede kuranda geciyor fakat indirildi demek kuranda Allah.muhafaza iblisde geciyor anlami.herkes bilirki şeytan ondan demem şu ki Kuranda gecen bazi kelimelerin anlami güzel olmayabiliyor . Kurban oluyim Kurana

Kızlar kuranda geçen her isim konulmamalıymış çünkü ayette iyi olmayan birseyin açıklamasında da kullanilabiliyor bazı isimler.Geçen gün kuran kursu öğretmeni akrabamız vardı ona danıştım ben de bu isim konusunda .örneğin İnternette yazan her ismin anlamı doğru değil dedi ismin anlamini aciklarken cennette gibi başlıklarla başlatıp anlamını kendileri bile bilmedikleri isimleri sitelere ekliyorlar..Esila ismini sordum Fetih suresinde geciyor anlami da güzel fakat tecvitli soylenmesi gerekiyormuş düz bir şekilde söylenmemeli dedi bilmediğim cok farkli daha neler :) o yüzden çocuğumuz için iyi bir araştırma yapıp hayırlı bir isim koyalım inşallah..

Aynen kuranda gecen her kelimenin farklı bir manası var dikkat etmek gerekiyor :))

Cok iyi yazmissinz bnde bundan bahsetmek istedim mesela hacer taş demek haacer denmesi gerek asil anlami icinn
Umarım açıklayıcı olmuşuzdur birbirimize böyle öğrendiklerimizi aktarmamız güzel birşey sonrasinda pişman olmak istemiyorum çocuğuma yanlış bir işim koyup da :)

Umarım açıklayıcı olmuşuzdur birbirimize böyle öğrendiklerimizi aktarmamız güzel birşey sonrasinda pişman olmak istemiyorum çocuğuma yanlış bir işim koyup da :)
Ben oğlum olursa Muhammed Islam
Kizim olursa Tusem Nazli inşaalahda Tusemi iyi bir araştırma yapmam gerek
Birde ben kin gecemde video cekimlerinde bana ilerde olacak.cocuklarina selam yollamazmisin dediler ben Tusem Mina demistim fakat Minadan vazgectim Tusemi dusunuyorum Oglan.icinde Ertugrul.demistim.cekimlerde.orasi.kotu oldu cocgum olunca kinami seyretmesine izin veremeeyecegim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…