Kızıma isim

Ekilemranipulu

MelikeAhmet
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
60
12
38
32
Arkadaşlar kızıma Zeynep isminde karar kıldık ama yanına isim bulamıyorum uzun olmasını istemiyorum yoksa iki isimle çok uzun olucak kısa isimlerle güzel duruyor ama Onlarda anlamı olmayan isimler mesela Zeynep ela Zeynep ada gibi ama Ada'nın elanın bir anlamı Yok . Hafsa ravza gibi Ahsen bunlar anlamı var ama çok uzun olucak isim . Zeynep ismini çok seviyorum ama Tek başına Zeynep istemiyorum yanına daha güncel bir isim koymak istiyorum önerileriniz nedir bu arada eşim lina evra gibi kulağa yabancı gelen isimlere pek sıcak bakmıyor Öner'i alabilir miyim

Zeynep betul yada zeynep azra olabilir Ben direk azra betul koycm ins kizm olursa:)

Arkadaşlar kızıma Zeynep isminde karar kıldık ama yanına isim bulamıyorum uzun olmasını istemiyorum yoksa iki isimle çok uzun olucak kısa isimlerle güzel duruyor ama Onlarda anlamı olmayan isimler mesela Zeynep ela Zeynep ada gibi ama Ada'nın elanın bir anlamı Yok . Hafsa ravza gibi Ahsen bunlar anlamı var ama çok uzun olucak isim . Zeynep ismini çok seviyorum ama Tek başına Zeynep istemiyorum yanına daha güncel bir isim koymak istiyorum önerileriniz nedir bu arada eşim lina evra gibi kulağa yabancı gelen isimlere pek sıcak bakmıyor Öner'i alabilir miyim

eslin : önem veren, önemseyen anlamına geliyor , bu ısmı cok yenı duymaya başladım .
birde yegenımın ısmı var( Eslina Masal ); eslina “Dünyalar güzeli anlamındadır.” :KK200: uzun olmasın dedın dıye yazmadım :anneadayı:
Eslina aslında çok güzel bir isimmiş anlamı da kendide ay Zeynep eslina çok mı uzun olur birde bizim soyadı birde eşinin soyadı ileride zor mu olr bilemedim

Kızım olsaydı adı Masal olacaktı. Bayılıyorum. İnsallah ikinciye artık :)

Zeynep ece
Zeynep ikra
Zeynep eflal
Zeynep duru
Zeynep elvin
Zeynep nisa
Zeynep eda
Zeynep esin

Back
X