Doğuma Hazırlık Kızıma isimmm anketime katılırmısınız??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın adıne olsun sizce??

• BEREN ADA

OY: 22 15,8%
  • BEREN ECE

OY: 18 12,9%
  • ASEL İPEK

OY: 10 7,2%
  • ASEL ECEM

OY: 2 1,4%
  • İLAYDA

OY: 6 4,3%
  • ADA

OY: 29 20,9%
  • ARYA

OY: 28 20,1%
  • ARMİN

OY: 24 17,3%

• Ankete Katılan
    139

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
76
688
Bayanlar 5 aşındaArda isminde bir oğlum var şu an 34 haftalık hamileyim bir kızım olacak ama isim konusunda inanılmaz kararsızız.
eşim bana bıraktı ama bir türlü karar veremiyorum. ne isimler arasında gittim geldim aylardır bazısı oğlumun adına uyuyor bazısı uymuyor son seçenekleri sizlere sunuyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

kesinlikle mina .Kızım olursa kesınlıkle adı bu olucak ıns.

sağlıklı hamilelikler diliyorum benimde bir oğlum var adı kayra bigün bide kızım olursa arya mina olcek inşallah ama asel de güzelmiş

Beren Ada dedim ama sadece Beren de güzel. Arya ile Arminin anlamını öğrenebilir miyim mümkünse?

arya farsça asil soylu demek ayrıca opera parçası

armin ise neşeli anlamının yanında özgürlük ve barış yanlısı demek benim ismim yasemin olduğu için bu iki ismi düşündüm.

hira ve hiranuru çok duyuyorum bu aralar ama çok cazip gelmedi teşekkürler yine de

bence bu isim konusunu çok iyi araştırmanız gerekiyor anlamı yanlış bilinen o kadar çok isim varki.ayrıca arya ismi farsça kesinlikle değil fransızca solo şarkı demek.sadece internete yazıp oradan karşınıza çıkan isim anlamı sonucun kesinlikle itimat etmeyin derim.anlamı güzel ve hayırlı isimler koyun.sadece farklı olsun ya da uysun diye isim seçmeyin.ben nasip olursa doğacak kızıma mehlika ismini koyacağım.bir edebiyat mezunu olarak yahya kemalin çok ünlü bir şiiri vardır mehlika sultan diye bayılırdım o şiire.artı anlamı farsçada ay yüzlü güzel demek.

muhakkak ki haklısınız çok yerde farsça olduğu hatta bu sitede isim bilgisine çok güvendiğim bir arkadaş da farsça isimler arasında yazdığı için aryanın anlamının öyle olduğunu düşündüm. Mehlika da güzelmiş teşekkürler.

peki ARmin hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim tam anlamı yazdığım gibi midir bilen var mı??

emin olman için çok açık ve net söyleyeyim o zaman canım evimde osmanlıca ve farsça sözlüklerim var emin olmak için baktım ama öyle bişey yok.daha geniş çaplı bir araştırma yapmanı öneririm.

sadece farsça olmadığını söyleyebilirim hangi dilde olduğu hakkında fikrim yok türkçe de değil.aaa muhteşem yüzyılda armin vardı karakter türk değildi ama kesin ermenice yada rumca falan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…