Doğuma Hazırlık kızıma isimmm..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaqmurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
173
2
46
İzmir
kızıma 2 isim koymak istiyorum ama sadece 1 isim bulabildım ecrin düşünüyorum fakat emin değilim sizce nasıl bi isim.. diğer isim içinde önerilerinizi bekliyorum

ecrinin anlamı Allah'ın hediyesi değil iyi araştırın

bunu bende duydum ama emin olamıyorum her yerde allahın hediyesi olarak geçiyor kimi yerde ücret anlamına geldiği de yazıyor vazgeçtim gibi bişi aklım karışık.. önerebileceğiniz kuranda geçen güzel isimler varsa bilmek isterim.. bide aklımdan mina geçiyor rüyamda gördüm o nasıl sizce

ecrin rana.elif mina.ecrin sude.ecrin ela.ecrin bade.ecrin şura.ecrin elem.ecrin sena.ecrin imran....

Ecrin bu ara iyice yaygınlaşmaya başlayan bir isim. Bebek büyüyene kadar merve, büşra gibi demode olacak bence.
Yinede içinizden ne geliyorsa onu koyun derim.
Ben kızım olsaydı Kayra,Maya,Toprak,Defne isimlerinden birini koyardım. Şuan bu isimleri kazıdım beynime.

kızıma 2 isim koymak istiyorum ama sadece 1 isim bulabildım ecrin düşünüyorum fakat emin değilim sizce nasıl bi isim.. diğer isim içinde önerilerinizi bekliyorum

ecrin isminin anlamına Alahın hediyesi diyorlar ama araştırırsan ecrin kelimesinin ücret demek olduğunu bulabilirsin...kuranda geçiyo ama anlamlar çok önemli kulağa hoş geliyor ve çok rövaşta bi isim ama sakın koyma derim ben....

Benim kuzenim kızının ismini "Eslem" koydu.

Anlamı, selametli, kendini tümüyle Allaha adamış bayan, teslim olan demekmiş. (Anlamına şimdi netten baktım.)

Benim kuzenim kızının ismini "Eslem" koydu.

Anlamı, selametli, kendini tümüyle Allaha adamış bayan, teslim olan demekmiş. (Anlamına şimdi netten baktım.)

iki isim ilerleyen yaşlarda sorun çıkarabiliyor çocuğa. neden 2 isim düşünüyorsunuz çok özel değilse?

iki isim düşünüyorum çünkü hem dinimizce sünnet hemde ben mesela kendi ismimi hiç beğenmiyorum kızıma ikinci bi seçenek olarak diğer ismini koymak istiyorum.. ecrin ece ismine karar verdik eşimle beraber nasıl güzel mi sizce arkadaşlar ??

ecrin ismi son yıllarda en çok duydugum isim benim olduğum bölgede kızı olanların yarısından fazlası ecrin ismini veriyor anlamı güzel olduğundan olabilir..Ece ismi güzel bana göre

Benimde bir sorum olacak şu isimlerden hangisi daha güzel sizce
PIRIL
GİZEM
BUĞLEM
BEREN
ASEL VE ÖYKÜ

Son düzenleme:
Ece güzel ama Ecrin ı-ıh...

Tınısı da hoş değil,anlamı da...

Neden bu kadar tutuldu anlamıyorum.

bence öykü ve gizem isimleri çok güzel.. gizemin bende kötü bi hatırası var yoksa gizem çocukluğumdan beri aklımda olan bi isimdi ama kısmet değilmiş.. öykü de kulağa çok hoş geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…