Kızıma Kardeşşş

littleaniqa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.202
1.325
İkinci bebeğim oluyoor. Hiç beklenmedik oldu. İki çocuğumda bana süpriz yaptı. Onların hayatıda bana getirdikleri gibi güzel süprizlerle dolsun.
IMG-20150428-WA0000.jpg

Adetten ne kadar sonra yapınız testinizi?Korunmuyormuydunuz?ayyy çok şeyler merak ediyoruz aydınlatın bizi :rolleyes:Bu arada da hayırlı olsun diyeyim:KK5:

acaba bu tek gün yumurtlama dönemimiydi ? yani verimli zamanmıydı değilmiydi :)

ayrıca tebrikler:)

Hiç bir fikrim yok vallaha. :KK70: Hiç beklenmedik oldu. Hiç takip etmedim. Hatta ovulasyon kelimesini ilk bu sitede duydum bile diyebilirim. Gerçekten çok uzaktım. Oldu mu oluyor işte. :KK70: Süpriz oldu ama işin ilginç yanı hiç belirtim yok. Hala daha yok. Ne ağrım ne sızım ne şişliğim ne bulantım hiç bir şey yok. :KK70:

Tebrik ederimmmmm :KK9:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma :KK68:

Ben beklemekten kendimi alamıyorum ki. Belki de ondan gelmiyor bir türlü :KK11:

Bakalım artık hayırlısı böyleymiş deyip bekliyoruz. :KK42:

İnan hiç aklına gelmeyen bir zaman da oluyor canım.. Hem artık eskisi gibi değil.
Gebelik için bir sürü yol var.
Koyverme canım kendini.
Yüce Allah'ın kim bilir ne güzel sürprizleri var sana.

iyi akşamlar son adet tarihim 11 nisan . yumurtlama günün 24 nisan en son eşimle ilşkim 20 nisanda oldu . hamile kalma olasalığım var mı ? şimdden teşekkürler

İşin ilginç yanı ne bulantım var ne aşermem.. Ne yorgunluk var, ne baş dönmesi. Ne biçim gebeyim anlamadım.

İşin ilginç yanı ne bulantım var ne aşermem.. Ne yorgunluk var, ne baş dönmesi. Ne biçim gebeyim anlamadım.

Hemen karamsarlığa kapılma cnm her bayanda hamilelik belirtileri farklı oluyor tebrik ederim inş sağlıkla kucağına alırsın, sanırım daha yeni olduğu içindir. Belirtiler 4-5 hafta sonra oluyo bildiğim kadarıyla, ilkinde kusma falan oldumu? Kan testi beta hcg yaptırdın mı cnm onuda yaptırmalısın hemen değerlerine baktır cnm normal mi diye

Hemen karamsarlığa kapılma cnm her bayanda hamilelik belirtileri farklı oluyor tebrik ederim inş sağlıkla kucağına alırsın, sanırım daha yeni olduğu içindir. Belirtiler 4-5 hafta sonra oluyo bildiğim kadarıyla, ilkinde kusma falan oldumu? Kan testi beta hcg yaptırdın mı cnm onuda yaptırmalısın hemen değerlerine baktır cnm normal mi diye

Canım idrar testinde çıktı.İki kere yaptım. Dün sağlık ocağında kan verdim. Haftaya randevu aldık doktordan. Kızımda bu zamanlarda hep tuvaletteydim. Midem bulanıyordu çok. Bu gebeliğim çok rahat ama.:nazar::anneadayı::nazar:

X