- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- Konu Sahibi littleaniqa
İkinci bebeğim oluyoor. Hiç beklenmedik oldu. İki çocuğumda bana süpriz yaptı. Onların hayatıda bana getirdikleri gibi güzel süprizlerle dolsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten ne kadar sonra yapınız testinizi?Korunmuyormuydunuz?ayyy çok şeyler merak ediyoruz aydınlatın bizi Bu arada da hayırlı olsun diyeyim
Tebrik ederimmmmm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başıma
Teşekkür ederim canım benim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Aminnnnnnn
İnan hiç beklemediğin anda geliveriyorlar.
Ben beklemekten kendimi alamıyorum ki. Belki de ondan gelmiyor bir türlü
Bakalım artık hayırlısı böyleymiş deyip bekliyoruz.
Bende 2.bebegime hamileyim benim de surpriz oldu 2 yasında da kızım var senin kızın kaç yasında? :)İkinci bebeğim oluyoor. Hiç beklenmedik oldu. İki çocuğumda bana süpriz yaptı. Onların hayatıda bana getirdikleri gibi güzel süprizlerle dolsun.
Eki Görüntüle 1510668
Adet donemin kac gunde bir oluyo canım?iyi akşamlar son adet tarihim 11 nisan . yumurtlama günün 24 nisan en son eşimle ilşkim 20 nisanda oldu . hamile kalma olasalığım var mı ? şimdden teşekkürler
Bende 2.bebegime hamileyim benim de surpriz oldu 2 yasında da kızım var senin kızın kaç yasında? :)
İşin ilginç yanı ne bulantım var ne aşermem.. Ne yorgunluk var, ne baş dönmesi. Ne biçim gebeyim anlamadım.
Hemen karamsarlığa kapılma cnm her bayanda hamilelik belirtileri farklı oluyor tebrik ederim inş sağlıkla kucağına alırsın, sanırım daha yeni olduğu içindir. Belirtiler 4-5 hafta sonra oluyo bildiğim kadarıyla, ilkinde kusma falan oldumu? Kan testi beta hcg yaptırdın mı cnm onuda yaptırmalısın hemen değerlerine baktır cnm normal mi diye
Hayirli olsun :)