Merhabalarr..benim albumlerimi inceleyebilirsinizSelam arkadslar kizim iki yasinda ama seneye goyecegi icin montu 3-4 yas ariyorm elbisleri 2-3yas istiyorum ayakkabi 23-24olacak ve takas dusunenlerede konuma bakabilirler yoksa anlasalim begnedigim urunlerde
Bakiyorum hemenMerhabalarr..benim albumlerimi inceleyebilirsiniz
Bu urunler hakkinda bilgi almak istiyorum mont kac yas vr ayakkabalrn kullanim durumu ve numarasiMerhabalarr..benim albumlerimi inceleyebilirsiniz
Msjdan noyu yollayın haftaya atabilirim tatildeyim düşünme istiyorsanız birdeEvet bakmak istiyoturmMelegimveAskim
Tamam bir hafta sonra bakalim o xmanMsjdan noyu yollayın haftaya atabilirim tatildeyim düşünme istiyorsanız birde
Tatlim mont ve ceket satildi malesefBu urunler hakkinda bilgi almak istiyorum mont kac yas vr ayakkabalrn kullanim durumu ve numarasi
Adidaslar 1ay anca giyildi kizimin ayaginda sorun cikti ölece tertemiz kaldi..154e almiştik.sunraylarin bir tanesi satildi diger ikisi kaldi onlarda tertemiz her turlu ürünlerimin sonuna kadarda arkasindayim.albumlerde detayli yazdim inceleyebilirsin cnmTatlim mont ve ceket satildi malesef
AnlamadimGC msjla ulaşın bana
Numaranızı yollayın resim atiyinmAnlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?