Kızıma kayınvalidemin bakmasından rahatsızım

aç olan çocuk herhaldeki yer ama burda arkadaşımızın durumu farklı sanki..
neolursa olsun k.validesi bişekilde güvenini kazanamamış kızın,içi rahat değil demek ki..

kim istemezki yavrusu emin ellerde olsun da anası kafası rahat işinde çalışsın..

borcunuz sizin üzerine değilse eğer işten çıkmakla tehtit edin eşinizi..

bütün gün işte kızımı düşünüyorum
,onun büyüyüşünü göremiyorum...nasıl anayım ben diyin...ihtiyacı olduğu hiçbir zaman yanında değilim diyin..daha kişileştirin ve resti çekin..

k.validenle yada diğerlerinle aranı bozma bence..sonuçta o huzursuzluk size katma değer olarak dönecektir..

Benimde henüz çocuğum yok,olsa bile çalışmak zorundayım sizin gibi,
şahsen bebeğimin onların evinde büyüyecek olması düşüncesi bile ürpertiyor beni..
belkide bu yüzden çocuğum olmuyordur hee:)

Son düzenleme:
cute_poison teşekkür ederim yine de fikirlerine ama o kadar çok şey yaşandı kii burda anlatsam çok uzun olur.Ben ilk evlendiğimde kendi anneme yakın bir yerde oturuyordum,aramızda 10 dak ya var,ya yoktu...3 yılda anneme yakın oturdum.Hem kiramız daha uygundu,hem de çalıştığım için annem benim elim kolumdu.Kızıma da o baıyordu.

Ama burnumuzdan getirdiler.Küslük çıkardılar anneme yakın oturduğumuz için.Bi ton laf ettiler -İÇ GÜVEYSİ oldu bizim oğlan- dedi kayınvalidem her yerde...Görümceler desen bin beter.Gelmek istemediler evime...Tavır yaptılar.Ben hiç umursamadım ama eşim çok üzüldü.

Kayınvalidemle annemlerin evi arası 40 dak var neredeyse.Ankarayı bilenler varsa eğer kayınvalidem Kurtuluşta,annem Elvankentte.Yani mesafe uzak...Patlak veren olayda şu oldu.Görümcemin büyük oğlu trafik kazası geçirdi.hemen hastaneye kaldırılmış.Tabi duyar duymaz bizde gittik hemen.Allah şükür bişey yoktu ama o durumda bile eşime - Cehennemin dibine gittin ev buldun.Şuna bak ölsem cenazeme yetişemiceksin- dedi.Herkesin içinde.

Üstüne bizim kontratımız dolmuştu o sıralar zaten.Yenileyecektik ama eşim taşınalım dedi.Birazda annemlere yakın olalım.Bıktım artık dedi.biz merkeze geldik ve kiramız nerdeyse iki katına çıktı.Çocuğum desen böyle bi orda,,bi burda rezil oldu.

Yaşamayan bilemez cnm.Bizi annemlerin inadı uğruna buralara getirdi.sırf yakın oturmayalım diye.Bakıyorsa allah razı olsun diceksin deme öyle işte.Fesatlıkları yüzünden düzenimizi bozdular bizim.Şimdi ev yakın diye bakıyor.

Ayy hayret bişey illa eşinin ailesinemi yakın olcaksın arkadaşım sende keşke orta yolu bulsaydın böyle sorun çıkmazdı ne ona yakın ne dierine en rahatı milletin ağzı torba değil ki lanet olsun öyle insanlara huzur bırakmaz öyle tipler keşke taşınmasydın durum böyle olursa değişir tabi o zaman sana hak veririm canım

Çalışınca bazı fedakarlıklara katlanıyorsun.Benim şimdiye kadar edindiğim tecrübe her iki tarafa yakın olmayacaksın.Benim ilk çocuğum daha 11 aylıktı.Kayınvalidemle kapılarımız karşı karşıyaydı bakmadığı gibi ilgilenmedi de.Durumumuz da iyi değildi, onların tafralarını çekeceğime, sıkıntılı günler geçirip, kreşe vermeyi tercih ettim.Bende oğlumun yemek yememesinden doktora götürmüştüm.Doktorun dediği; Bebekler daha anne karnında 6 aylıkken, anne ve babayı çok iyi kullanmayı öğrenirler, bunu hiç unutmayın dedi. Aç olan çocuk peşinde koşmayınca, bırak çatal kaşığı, elleriyle yemeklere saldırır öyle yer, aynen bizde de öyle oldu.Endişelenmeyin...

Back
X