Doğuma Hazırlık Kızıma,minik bebeğime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eylemepica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
23
0
36
İzmir
32 haftalık hamileyim ve kızıma hala isim bulamadım eşim e ile başlamasını istiyo bende e ile istiyorum ama ikinci isimde olabilir :( ya ne bileyim nolur kurtarın beni isim önerilerinizi bekliyorum çok zor karar vermek.isim annesi olana minnettar kalıcam yaratıcı dostlarım bekliyorum :)herkese teşekkürler:37:

tuana, aleyna, ecrin, esra, cemre, kayra, esma, ilayda, arkadaşımın kızı oldu elif sultan koydu.

ben oğlan bekliyorum kız olsa Hira koyacaktım öneririm. bu arada konu ile alakasız ama şu hamilelik çizelgeleerini yapıyorum ekleyemiyorum.uygun formatta değildir diyor nasıl ekleyebilirim kızlar yardımcı olur musunuz?=

esila, eslem, esna, emira(arabca prenses demek) bunlar hosuma gitti umarim begenirsin canim:34:

cnm hayırlı olur inşallah:61: Almina:kokusuz kır çiçeği,cennette açan ilk çiçek
Liva:bayrak,sancak,peygamber efendimizin ahirette şefaatçilerini altında toplayacağı bayrağın adı.
ecrin veya kayra:allah'ın hediyesi

biz bu 4 isimden ilkini ağbimin kızına koyduk.liva ismini ve anlamını cok beğenmiştim ilk duyduğumda.kızım olursa yüksek ihtimal onu koyucam.
öpüyorum cok,mutluluklaarr...:16::16::16:
NOT:BU ARADA KARAR VERİNCE PAYLAŞ MUTLAKA BİZİMLE:34:

kızlar çok saolun cevaplarınız için ama sanki daha yaratıcı ve değişik isimler bulabiliriz gibi geliyo klasik değilde daha farklı :) isim annesi olana süpriz hediyelerim var :49: ya vallahi ne zor iş yaw.gelin bu arada karar verince açıklıycam ismi söz :) ama bekliyorum cevapları daha.kızlar aramızda kalsın ama ecrin ece ve elif isimlerindne kaynanam sayesinde gına geldi :27: devam yaratıcılığımıza sevgilr öpüyorum hepinizi

canım benim de kızım olacak inşallah az kaldı.bizde kararsızız henüz ama elvin ismini beğeniyoruz.büyük ihtimalle elvin olacak.elvin naz falan da olabilir.duru,ceren,beren,ırmak,defne isimlerini de beğeniyorum ben :)

32 haftalık hamileyim ve kızıma hala isim bulamadım eşim e ile başlamasını istiyo bende e ile istiyorum ama ikinci isimde olabilir :( ya ne bileyim nolur kurtarın beni isim önerilerinizi bekliyorum çok zor karar vermek.isim annesi olana minnettar kalıcam yaratıcı dostlarım bekliyorum :)herkese teşekkürler:37:

hmm.. elisa, elis, elçin, ela, ekin, eylül vala beğendiklerimden aklıma bunlar geldi cnm. Allah analı babalı büyütsün inş.

Back
X