• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızıma oyun halısı yaptım sizce nasıl olmuş?

hasret41

öyle bir geçer zaman ki..
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
781
335
333
$140620121230.webp$140620121232.webp$140620121229.webp

görüşlerinizi bekliyorum :D

CANIM BENİM ÇOK GÜZEL OLMUŞ VEE KIZINDA ÇOK TATLI ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN

amin amin çok çok amin

amin canım bizde çocuk düşünüyoruz önce bi doktora gitmemiz gerekiyo umarım hayırlı sonuçlar olur bizim için

amin canım bizde çocuk düşünüyoruz önce bi doktora gitmemiz gerekiyo umarım hayırlı sonuçlar olur bizim için

inşallah hayırlısı olur. Allah tez zamanda çocuğunuzu kucağınıza almayı nasib etsin. çok güzel bir duygu.

Yavrum benim ya Allah nazardan saklasın inş.Çok tatlı maaşallah. Halında çok güzel olmuş aynı hazır alınmış gibi görünüyo eline sağlık.Yavrum çok şanslı onun için bu kadar emek veren bi annesi var.

afferın kız sana :) valla çok begendım bende yapmak isterım ...bu arada bebegın çoooook tatlı yaa :9: maşallah kuzucuga :56:
bu altındakı halıyı hazırmı aldın nasıl oldu ??

Yavrum benim ya Allah nazardan saklasın inş.Çok tatlı maaşallah. Halında çok güzel olmuş aynı hazır alınmış gibi görünüyo eline sağlık.Yavrum çok şanslı onun için bu kadar emek veren bi annesi var.

çok sağol beğenmene sevindim. evet o benim emek verdiğim bir şeyle oynayınca çok hoşuma gidiyor :D

afferın kız sana :) valla çok begendım bende yapmak isterım ...bu arada bebegın çoooook tatlı yaa :9: maşallah kuzucuga :56:
bu altındakı halıyı hazırmı aldın nasıl oldu ??

altındaki halının içini elyaf yastıkları birleştirerek yapıtım. kılıfı da üstünde görünen renkli battaniyeydi onu pazen kumaşla birleştirip kılıf yaptım :D

eline sağlık süper olmuş...üstteki aparatı nasıl temin ettin..

yengem indirimden 50 tl ye almış o bile çok uyduruktu kumaşı felan çok kötüydü naylon gibi...

kızın çok şanslı senin gibi annesi var...

teşekkür ederim canım inşallah şanslıdır kızım. üstteki aparatı hırdavatcıdan boru aldım su borusu mu elektrik borusu mu bilmiyorum ama kolay kıvrılan boruydu. borunun dışına pazenden kılıf diktim geçirdim. sonra onları çarpraz şekilde birbirine bağladım ve sonra da uçlarını mindere bağladım.

hazırlar hem çok pahalı hem küçük hem de istediğin gibi müdahale edemezsin. şimdi ben bunun minderini istediğim zaman çıkarıp yıkayabiliyorum büyük yaptım gerekince çocuğumun yanına yatıp orada emziriyorum, istediğim oyuncağı asıyorum istediğimi çıkarıyorum. kızım da severek oynuyor en güzeli de o zaten :D

kızınada sanada maşallah. Benim de 6 aylık bebeğim var. Düşünüyorum da ne kadar bu tarz el işi şeyleri yapmayı sevsemde. Bebeğim hayatta müsade etmez. Uykusu az ve hafiftir. Uyanıkken de yatmak bir yana en fazla 10 dk bir yerde oturuyor. Anladığım kadarıyla kızın sana fırsat verecek ve oyun halısında vakit geçirecek kadar sakin. Maşallah :nazar: maşallah. Oyun halısından çok onun için birşeyler yapabilmenize ve onunda zevk alarak onunla oynamasına özendim :nazar:

bencede hazırlar olanlardan bın kat daha guzel olmus..ıstedıgın zaman cıkarıp yıkayabılmen ..buyuk olması..alt mınderının kalın olması kı oyun halısında benı en cok iten ve sevmememe sebep olan o alt mınderın ıncelıgı olmustu naylon gıbı..kesınlıkle ck cok guzel olmus..ttatlı böcek sıkılmazda uzun sure keyfını cıkarır umarım..artık benım bocek yerınde durmadıgı ıcın bu tarz seyler pek kendısıne hitab etmıyor:1::36:

nasıl yaptın anlatsan canım ya
çok harika olmuş..
alt kısmını az çok anladımda çerçeve kısmını neyle yaptın:26:

kızınada sanada maşallah. Benim de 6 aylık bebeğim var. Düşünüyorum da ne kadar bu tarz el işi şeyleri yapmayı sevsemde. Bebeğim hayatta müsade etmez. Uykusu az ve hafiftir. Uyanıkken de yatmak bir yana en fazla 10 dk bir yerde oturuyor. Anladığım kadarıyla kızın sana fırsat verecek ve oyun halısında vakit geçirecek kadar sakin. Maşallah :nazar: maşallah. Oyun halısından çok onun için birşeyler yapabilmenize ve onunda zevk alarak onunla oynamasına özendim :nazar:

evet canım çok şükür sakin bir kızım var bana hiç sıkıntı vermiyor işlerimi rahat yapabiliyorum :D darısı herkesin başına. evet kızım oyun halısında oynadıkça benim çok hoşuma gidiyor. şimdi yeni bir oyuncak ekledim onunla çok oynuyor :D

valla ben kızınızı sevmekten halıya pek bakamadım.. çok tatlı çok şirin allah bağışlasın.. Aynısından banada versin tez zamanda ... Amin...
amin canım Allah daha tatlısını versin inşallah. teşekkür ederim.
Çok güzel olmuşş=))Ellerine sağlık..Bebiş de çok tatlı maşallah..Allahım nazarlardan korusun..
teşekkür ederim canım. aminnnnn. Allah'ım sana da bebeğinin sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.

elinize sağlık.Çok güzel olmuş.:46::46: Hazırlardan bir farkı fiyatı :52::52:

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.

cok güzel olmuuusss :46:
ellerine saglik, güle güle kullansin :8:
teşekkür ederim :D
bencede hazırlar olanlardan bın kat daha guzel olmus..ıstedıgın zaman cıkarıp yıkayabılmen ..buyuk olması..alt mınderının kalın olması kı oyun halısında benı en cok iten ve sevmememe sebep olan o alt mınderın ıncelıgı olmustu naylon gıbı..kesınlıkle ck cok guzel olmus..ttatlı böcek sıkılmazda uzun sure keyfını cıkarır umarım..artık benım bocek yerınde durmadıgı ıcın bu tarz seyler pek kendısıne hitab etmıyor:1::36:

teşekkür ederim canım. evet alt minderin ince olması benim de hoşuma gitmemişti. o yüzden böyle yaptım. tabi istersem bunun içindeki minderi çıkarıp içerisine daha ince bir şey koyarak inceltebilirim de ama gerek duymadım şimdiye kadar. şu an gayet güzel oynuyor. ama artık dönüyoruz bakalım ne kadar daha oynar.

nasıl yaptın anlatsan canım ya
çok harika olmuş..
alt kısmını az çok anladımda çerçeve kısmını neyle yaptın:26:

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :D. çerçeve kısmı için öyle boruların satıldığı yerden boru aldım ne çok sert ne çok esnek, ne borusu bilmiyorum su borusu olabilir. istediğim büyüklüğü ayarladım iki parçaya ayırdım. diyelim ki 1.5 metre iki boru. onları çarpraz şekilde bir birine bağladım sonra da minderin köşelerine bağladım. tabi önce boruların etrafına kılıf dikip geçirdim.boru kısmı çok kolay.

bu resimlerdeki oyuncakları kurdaleyle bağlamıştım şimdi değiştirdim lastikle bağladım böyle daha iyi oldu çocuğum istediği oyuncağı ağzına götürebiliyor böylece :D

Son düzenleme:
Back
X