Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BENİM ÇOK GÜZEL OLMUŞ VEE KIZINDA ÇOK TATLI ALLAH SİZE BAĞIŞLASIN
amin amin çok çok amin
amin canım bizde çocuk düşünüyoruz önce bi doktora gitmemiz gerekiyo umarım hayırlı sonuçlar olur bizim için
Yavrum benim ya Allah nazardan saklasın inş.Çok tatlı maaşallah. Halında çok güzel olmuş aynı hazır alınmış gibi görünüyo eline sağlık.Yavrum çok şanslı onun için bu kadar emek veren bi annesi var.
afferın kız sana :) valla çok begendım bende yapmak isterım ...bu arada bebegın çoooook tatlı yaamaşallah kuzucuga
bu altındakı halıyı hazırmı aldın nasıl oldu ??
eline sağlık süper olmuş...üstteki aparatı nasıl temin ettin..
yengem indirimden 50 tl ye almış o bile çok uyduruktu kumaşı felan çok kötüydü naylon gibi...
kızın çok şanslı senin gibi annesi var...
kızınada sanada maşallah. Benim de 6 aylık bebeğim var. Düşünüyorum da ne kadar bu tarz el işi şeyleri yapmayı sevsemde. Bebeğim hayatta müsade etmez. Uykusu az ve hafiftir. Uyanıkken de yatmak bir yana en fazla 10 dk bir yerde oturuyor. Anladığım kadarıyla kızın sana fırsat verecek ve oyun halısında vakit geçirecek kadar sakin. Maşallahmaşallah. Oyun halısından çok onun için birşeyler yapabilmenize ve onunda zevk alarak onunla oynamasına özendim
![]()
amin canım Allah daha tatlısını versin inşallah. teşekkür ederim.valla ben kızınızı sevmekten halıya pek bakamadım.. çok tatlı çok şirin allah bağışlasın.. Aynısından banada versin tez zamanda ... Amin...
teşekkür ederim canım. aminnnnn. Allah'ım sana da bebeğinin sağ salim kucağına almayı nasib etsin inşallah.Çok güzel olmuşş=))Ellerine sağlık..Bebiş de çok tatlı maşallah..Allahım nazarlardan korusun..
elinize sağlık.Çok güzel olmuş.Hazırlardan bir farkı fiyatı
![]()
teşekkür ederimcok güzel olmuuusss
ellerine saglik, güle güle kullansin![]()
bencede hazırlar olanlardan bın kat daha guzel olmus..ıstedıgın zaman cıkarıp yıkayabılmen ..buyuk olması..alt mınderının kalın olması kı oyun halısında benı en cok iten ve sevmememe sebep olan o alt mınderın ıncelıgı olmustu naylon gıbı..kesınlıkle ck cok guzel olmus..ttatlı böcek sıkılmazda uzun sure keyfını cıkarır umarım..artık benım bocek yerınde durmadıgı ıcın bu tarz seyler pek kendısıne hitab etmıyor![]()
nasıl yaptın anlatsan canım ya
çok harika olmuş..
alt kısmını az çok anladımda çerçeve kısmını neyle yaptın:26:
kızının guzelleıgıne senınde becerıne masallah dıyorum
anne kız supersınız![]()