Doğuma Hazırlık kızıma sessiz harfle biten isim arıyorum yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
"Ben babam vefat edince değiştirmeyi düşünüyorum" ne demek ya... Tövbe yarabbim.. Ben her duamda Allah'ım bana anne babamın acısını gösterme derken bu biraz garip geldi.... Allah gecinden versinn tüm anne ve babalara.......

benim doğaya saygım sonsuz. Allahın takdirinin önünede kimse geçemez. hayatın bir gerçegi. babam yaşlı benim. ne yapacak 200 sene ağaçlar gibi yaşayacak değil aynı şekilde bende bizde hepimiz de. maalesef ağaçların bile bir ömrü var. çok küçük yaşta ölümle tanıştığım için bu doğanın döngüsü olarak kabulledim.

hayırlısı ama size çok sitem edecek. ben babam vefat edince değiştirmeyi düşünüyorum.şimdi yaparsam alınır ama o da çok pişman.ama maddi boyutu da kafamı kurcalıyor.
okulda nüfus kağıdında ilk yazan isim söylenecek. tabi aile-arkadaş-akraba hariç her yerde ilk yazan isim söyleniyor.hep aynı eziyet. ayşe kamer adlarım. ayşe göbek adım.nüfus kağıdına yazılması tam bir saçmalık. bana göre. kaç yaşındayım hala kızgınım. geçeceginii de hiç sanmıyorum. bunu çeken bilir. bir keresinde sabıka kaydı için 1.5 saat bekledim. ayşe ayşe diye bağırıyorlar.kim bu ayşe diyorduk,gidip almadı. meğer benmişim. o kadar bana ait değil ki! :)

hayırlı hamilelikler.

çok ilginç bir cümle sarf etmişsiniz doğrusu.Allah sağlık versin babanıza.

iki isim konusunda ilk defa sizden bu kadar tepki koyuyorsunuz,sevmediğiniz birinin adını koydular herhalde.

ben öğretmenim,bir sürü çift isimli öğrencim var,hep iki ismiyle sesleniyorum onlara.

ya da soruyorum,tercih ettiğin biri var mı diye,genelde fark etmez diyorlar.

sizin kadar da mutsuzunu görmedim,abartmışsınız tepkinizi,yok ilerde kırılacak yok küsecek.

tek ismim var,kesinlikle iki tane olmasını çok isterdim.

Back
X