• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma Videolu Uyku Makinesi Testi Yapılacak :(((

Alerji şurubuysa korkmayın kardeşim sürekli alerji ilaçları kullanıyor hatta cilt için alerji şurubu içtiğimde benim bile uykum geliyor. Alerji ilaçları hem uyku yapar hem de iştah açar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Prospektüsünde öyle yazıyor.Ameliyat öncesinde ve kaşıntılı alerji durumlarında kullanılırmış.2 gecedir veriyorum.13 kere kalkıyosa 3e düştü kalkması.İnşallah geçecek...

nereye götürdünüz çocuğunuzu, özel bir hastaneye mi, muaynehaneye mi

Önce özel hastanedeki çocuk doktoruna götürdüm.Orası bizlik bir durum yok çocuk psikiyatrına götürün dedi.Şehrimizdeki tel çocuk psikiyatrı fakülte hastanesi dediğimiz araştırma hastanesinde olduğu için oraya götürdüm sonra.

Öncelikle geçmiş olsun! Benim 17 yasındaki kız kardesimde geceleri çok sayıkladığı icin psikologa gittik verdiği sakinlestirici ilac ise yaramadiği icin bu sefer baska psikologa gittik ve o bizi Videolu uyku testine yolladı.
Geçen hafta 12 saat süre ile hastahanede uyudu ve kablolar bağlandı vucudum bazi yerlerine .1 hafta sonra sonucları aldık gnetik oldugunu söyledi ve uykilacı tavsiye etti kardesim istemedi zaten zamanla gecermis.Videolu test hakkımda endişeniz olmasın, eger test esnasında çocuğunuz bu olagandısi tepkileri vermese bile anlarlar problemi.Kardeşime o gece sayıklamasan bile anlaşılîr uyurken huzursuz olup olmadıgın demisti.Allah sifa versin..

Sizede çok geçmiş olsun.Benimde tek isteğim kalıcı bir sorun olmasın inşallah.Sorunun ne olduğunu bilsem ona göre davranacağım.Biz hala randevu alamadık.Bakalım inşallah bugün sonuçlanır.
Bizim doktorda öyle dedi.Uykusunda kalkmasa bile beyin dalgalarından anlaşılır ne hissettiği dedi.Teknoloji ne kadar gelişmiş meğersem...

Yurtdışında oldukça yaygın olduğunu duyduğum bir yöntem bu hatta uyku merkezleri filan varmış.
Yapılacak işlem muhtemelen beyin fonksiyonlarını vs takip edecek bir makineyi vücuda baglamak olacaktır kimyasal kullanımı olmayacağını belirtmiş zaten doktor.
Antihistaminiklerin yaygın etkisi uyku verici olması yani endişe etmeyin o konuda ancak doktorun verdiği ilaç antidepresan nevi bir ilacsa iyice düşünmek lazım. Bu gibi durumlarda da aslinda en iyisi tek bir doktorun teshisine bağlı kalmamak keske baska bir doktora daha gosterme sansiniz olsa.
Geçmişler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında bende farklı bir şehire götürmeyi istiyorum ama bir yanımda çok fazla büyütme diyor.Araştırma hastanelerinin hastaları denek olarak kullandıkları gibi bir gerçekte var.
İlacın antidepresan olmadığı kesin.Ama ben ağrıkesici verirken bile kırk kez düşünürüm böbreğine zararlımı bilmem ne diye.
İnşallah şifayı Allahın izniyle doktorumuzdan bıuluruz...

Back
X