• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizima yaptigim kotulugu nasil telafi edicem simdi...

Oyle bi durumda beni ezdirmezler asla.. babam da kotu niyetli degil de bi iki kerelik sandi oyle dedim diye.. anlatamadim uzulmesin diye ama anneme anlatirim bikac seye sahit oldu cunku
Annene de babanada oldugu gibi anlat üzülürler tamam ama onlarında bence bilmeye hakkı var sana sahip çıkarlar doğruyu gösterirler. Onlar üzülür diye anlatmamazlık yapma yoksa sen ve kızın hergün üzüleceksiniz..

kapini kilitle kriz ani yonetimini planla panikleme ufak bi canta hazirla kizina ve sana acil durum cantasi sokakta olursan sakin taksiye binme parani harcama polisi ara yerini soyle gelip alirlar
Cok tesekkur ederim hepsini tekrar tekrar okudum aklimda kalmasi icin.. olay oraya gelirse kuzenlerim esleri beni birakmazlar hemen alirlar nerdeysem ama birine bisey olmasindan korkuyorum gozunu karartir kaybetme korkusu var ama kaybediyo kendi yapiyo gormuyo

Annene de babanada oldugu gibi anlat üzülürler tamam ama onlarında bence bilmeye hakkı var sana sahip çıkarlar doğruyu gösterirler. Onlar üzülür diye anlatmamazlık yapma yoksa sen ve kızın hergün üzüleceksiniz..
Annem zaten bikac sey gordugu icin bekliodur bu hamlemi...

Cok tesekkur ederim hepsini tekrar tekrar okudum aklimda kalmasi icin.. olay oraya gelirse kuzenlerim esleri beni birakmazlar hemen alirlar nerdeysem ama birine bisey olmasindan korkuyorum gozunu karartir kaybetme korkusu var ama kaybediyo kendi yapiyo gormuyo
madde bagliligina bagli sizofreni patlamaya hazir bir bomba gibi benim annem beni dusunup yaniba alip cekip gitmedi icimden hic cikmaz bu kiziniza yapacaginiz en buyuk kotuluk onu o adamla buyutmek babali yetim olmak daha zor

madde bagliligina bagli sizofreni patlamaya hazir bir bomba gibi benim annem beni dusunup yaniba alip cekip gitmedi icimden hic cikmaz bu kiziniza yapacaginiz en buyuk kotuluk onu o adamla buyutmek babali yetim olmak daha zor
Kendi sucunu hatasini benim gibi soyluyo.. kiizm benden nefret edicekmis akli erdigi zaman.. kendi soylediklerini bile bana mal ediyo.. gercekten asiri derecede hasta!!

Kendi sucunu hatasini benim gibi soyluyo.. kiizm benden nefret edicekmis akli erdigi zaman.. kendi soylediklerini bile bana mal ediyo.. gercekten asiri derecede hasta!!
onun seni sokaga atmasini bekleme ki zaten boyle hastalar yalniz kalma korkusuda yasarlar sokaga atmaz kolay kolay atsada ayikinca pesinden ayrilmaz aglar zirlar yeminler ederler cocuklarinin uzerine sonra bir bakmissin bir gece uykunda seni bogmaya kalkiyo kurtulabilirsen baska bir gece uzerine sigara sondurmeye calisiyo annem sansliydi benim yasim buyuktu bize bunlar oldugunda bogazini sikarken elinden alan ben vardim sizinki daha cok kucuk eger size bisey olursa yetimhanelerde surunur lutfen felaketi beklemeyin en buyuk felaketiniz beklemek

amatemi arayin gelip goturulerse eger dr dan rapor alip yurt disina cikabilirsiniz

O cocugu boyle bir babayla buyutme lütfen,bende boyle bir ortamda büyüdüm,
Berbat bir psikoloji cunku ,

Acaba imza attirabilir mi sarhoşken ?
İmzasina gerek kalacagini sanmiyorum acile tasidim bikac defa kandirarak. İs oraya gelsin ben zaten butun yesil kirmizi receteli ilaclari cikarttiririm hastanelerden de evrak isterim. Bu durumda da imza istenmez heralde?!

İçki şişesinin dibini getirse bile böyle saldırgan olmaz. Ki sarhoşlar güçsüzleşir itsen yere düşerler. (Enazından ben öyle biliyorum)
Seninki malı rendeleyip çekiyor bacım
Kafa ondan uçuyor
Allah yardımcın olsun , kızını al kurtul ondan

İçki şişesinin dibini getirse bile böyle saldırgan olmaz. Ki sarhoşlar güçsüzleşir itsen yere düşerler. (Enazından ben öyle biliyorum)
Seninki malı rendeleyip çekiyor bacım
Kafa ondan uçuyor
Allah yardımcın olsun , kızını al kurtul ondan

Kokain ceken insan tamam en gercek dünyadan kopuyo sizde bebeginizde tehlikedesiniz yarin bilet Al bi sekilde bi yerlere kac bebegin pasaportu falan varsa direk almanyaya kac böyleleri laftan anlamaz size zarar verebilir

Kizinin ve senin pasportun varsa gerisi kolay. Ucak bileti almak icin ofisler var, ordan hemen biletini almak. Taksi icinde birikimin olduktan sonra hemen ulasmak icin..

Back
X