- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
-
dusunuyorum ama bu kadar ufak bebek icin yardimci olabilirler mi emin degilim.pedagog desteği almayı deneseniz?
olabilirler bencedusunuyorum ama bu kadar ufak bebek icin yardimci olabilirler mi emin degilim.
cok tesekkur ederim. babasinin kiziyla olan iliskisini asla kisitlamayacagim zaten, elimden geldigince destekleyip bir araya gelmeleri icin gerekirse zorlayacagim da ama ayrildiktan sonra yuzune bakmam diyen bir adamla bosnma surecine giriyorum, kizini gormeye geldiginde bile beni gormeyecekmis, baskasini yollayacakmis aldirmaya vs ama ben de buna izin veremem ve bunlari dusundukce kafayi yiyorum iste. gelecekten korkar haldeyim bu da muhtemelen ruh halime yansiyordur.cnm kesinlikle bebekler etkileniyor, çocuğun tüm düzeni kaybolmuş alışkın olduğu bir düzeni vardı şimdi yok ve üstelik sen çalışıyorsun ve babası da yanında yok.. olabildiğince sabırlı olman gerekiyor sevgini hissetmesini sağlamalısın terkedilmişlik hissi oluşmuş olabilir ve güveni kırılmış.. benim 16 aylık oğlum var 7 aylıkken uyku düzeni kurmaya çalıştım başarısız oldum odasında yalnız bırakıp çıktığım için bana güveni kaybolmuştu çok huysuz bir bebek olmuştu sürekli ağlıyordu dr a anlattığımda bırak seninle uyusun sonra yatağına koy güveni sarsılmış demişti ve o şekilde çözdük sorunu şimdi yalnız yatıyor çok şükür.. düşün bi uyku sorunuyla güven sarsılması yaşayabiliyorlarsa ayrılık gibi kuvvetli bir sorunu her halükarda hissederler ve huzurları kaçar.. bence başedemezsen destek al çocuk için ayrılık bir tramvaya dönüşmesin ve lütfen babasıyla sık vakit geçirmesini sağla siz anlaşamayıp ayrılmak istiyor olabilirsiniz ama bebeğinizin sorunu değil bu ona en az zarar verecek şekilde yapın bunu.. bir anne olarak kolay değil yaşadıklarınız Rabbim yardımcınız olsun..
yaklasik 4 aydir zaten kendisi yuzunden gormuyordu simdi araya bosnma konusu girince iyice uzadi tabi bu sure ve kimbilir ne zaman gormeye gelecek o kismi da muallak.babayı hıç görmuyorsa bu tepkileri onadır.
Merak etme sen cnm şimdi sinir var fevri davranışlar konuşmalar çok normal.. gönül ister ki hiç ayrılmayın ama zorla olmayacaksa olmuyordur.. eşine sakin bir dille anlat bizim olayımız ayrı o yavrunun günahı yok bizimle bir arada vakit geçirmeye muhtaç bunu kendimiz için değil evladımız için yapmak zorundayız de isteseniz de istemesenizde bugün olmazsa 2-3 yıl sonra bi şekilde babalık yapacaksa sizinle de görüşmek zorunda kalacak mühim olan bebeğiniz için erken olgunlaşmanız bu gerçeği kabullenerek ona yansıtmamanız..cok tesekkur ederim. babasinin kiziyla olan iliskisini asla kisitlamayacagim zaten, elimden geldigince destekleyip bir araya gelmeleri icin gerekirse zorlayacagim da ama ayrildiktan sonra yuzune bakmam diyen bir adamla bosnma surecine giriyorum, kizini gormeye geldiginde bile beni gormeyecekmis, baskasini yollayacakmis aldirmaya vs ama ben de buna izin veremem ve bunlari dusundukce kafayi yiyorum iste. gelecekten korkar haldeyim bu da muhtemelen ruh halime yansiyordur.
aynen soyledim bunlari, bu aileyi sen dagitiyorsun sonuclarina da sen katlanirsin dedigi icin bu kadar uzgun ve yikilmis durumdayim zaten. sanki keyfimden dagitiyorum. acaba neden bitti bu evlilik diye sormaktansa suclamak daha kolay geliyor ona.Merak etme sen cnm şimdi sinir var fevri davranışlar konuşmalar çok normal.. gönül ister ki hiç ayrılmayın ama zorla olmayacaksa olmuyordur.. eşine sakin bir dille anlat bizim olayımız ayrı o yavrunun günahı yok bizimle bir arada vakit geçirmeye muhtaç bunu kendimiz için değil evladımız için yapmak zorundayız de isteseniz de istemesenizde bugün olmazsa 2-3 yıl sonra bi şekilde babalık yapacaksa sizinle de görüşmek zorunda kalacak mühim olan bebeğiniz için erken olgunlaşmanız bu gerçeği kabullenerek ona yansıtmamanız..
2 kez denedik cocuk olduktan sonra, ama olmuyor malesef.bu boşanmalarda encok çocuklara üzülüyorum , hiç şans veremezmisiniz , çocuga yazık yaa
hakkınızda hayırlısı olsun tabi ama sizi değil kendi çocuğunu cezalandırıyor bu tutumuyla.. yazık bunu idrak edemeyen biriyle gerçekten evli kalmanız anlamsız olur bebeğinize de birşeyler katamaz zaten.. bir dr yardım alın mutlaka lütfen çok üzülüyorum günahsız o bari en hasarsız şekilde atlatsın baba görmeyecekse zorla babalık yaptıramazsın ama bir dr destek alabilirsin..aynen soyledim bunlari, bu aileyi sen dagitiyorsun sonuclarina da sen katlanirsin dedigi icin bu kadar uzgun ve yikilmis durumdayim zaten. sanki keyfimden dagitiyorum. acaba neden bitti bu evlilik diye sormaktansa suclamak daha kolay geliyor ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?