• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımda El Ayak Terlemesi

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Mrb bayanlar
15 yaşında kızımın el ve ayak terlemesi var okulda çok sıkıntı çekiyor sosyal hayatta çok sıkıntı çekiyor yavrum.Daha önce bir profa götürdüm ama yaşı kucuk diye iki yıl önce 18 yaşını doldursun geçer diye hicbirsey önermedi bir losyondan hariç.kocaman adam profesör dedik güvendik bişey yapmadık.ama artık kızım liseli ve çok yıpratıyor okul tatil olunca bir tedavi yada işlem ne gerekiyorsq yapmak istiyoruz.
Bunu yasayan varsa yada yakını hangi tedavi yöntemi işe yaradı bana yazarsanız deneyimlerinizi çok minnettar olurum🙏

Benimde vardı Lise yıllarım çok zordu kalemi zor tutardım ben de. Ellerimi hep buz gibi olurdu. Yaşım 31 baya azaldı sadece yazın oluyor eskisi kadar yoğun değil tabi ki. Yani o kremleri falan var ama pek etki etmiyor. Hastanelerde bir makine varmış elektrikli ellerini ona koyuyorsun seans seans diye duydum o baya azaltiyormus ergenlik dönemini onunla geçirebilir.Botox yaptiranlar var acılıymis ama etkili diye biliyorum.

Back
X