A anksiyeteibs Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2026 Mesajlar 98 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 34 19 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembela #21 papatyaa125 .!.: Hayır bizim dışarıdan belli olmuyor ben yıkarken farkettim tesadüfen çocuk Dr götürdüm hiç önemsemedi ısrar ettim diye usg çekildi o zaman baya büyükmüş meğer sonra hematoloji görmesi Laz’m dedi o zamandan beri hematoloji takipliyiz Genişletmek için tıkla... Ne kadar zaman oldu peki ? Bizim belli oluyo ya dışardan. Doktor yine de normal dedi enfeksiyon geçiriyor dedi
papatyaa125 .!.: Hayır bizim dışarıdan belli olmuyor ben yıkarken farkettim tesadüfen çocuk Dr götürdüm hiç önemsemedi ısrar ettim diye usg çekildi o zaman baya büyükmüş meğer sonra hematoloji görmesi Laz’m dedi o zamandan beri hematoloji takipliyiz Genişletmek için tıkla... Ne kadar zaman oldu peki ? Bizim belli oluyo ya dışardan. Doktor yine de normal dedi enfeksiyon geçiriyor dedi
P papatyaa125 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 38 Emoji Skoru 6 Puanlar 86 Yaş 36 19 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembela #22 anksiyeteibs .!.: Ne kadar zaman oldu peki ? Bizim belli oluyo ya dışardan. Doktor yine de normal dedi enfeksiyon geçiriyor dedi Genişletmek için tıkla...
anksiyeteibs .!.: Ne kadar zaman oldu peki ? Bizim belli oluyo ya dışardan. Doktor yine de normal dedi enfeksiyon geçiriyor dedi Genişletmek için tıkla...
P papatyaa125 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 38 Emoji Skoru 6 Puanlar 86 Yaş 36 19 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembela #23 Valla 1,5 2 sene filan oldu sanıyorum Buseebircannn instagramdan yazın isterseniz
A anksiyeteibs Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2026 Mesajlar 98 Emoji Skoru 8 Puanlar 1 Yaş 34 19 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembela #24 papatyaa125 .!.: Valla 1,5 2 sene filan oldu sanıyorum Buseebircannn instagramdan yazın isterseniz Genişletmek için tıkla... Tm
papatyaa125 .!.: Valla 1,5 2 sene filan oldu sanıyorum Buseebircannn instagramdan yazın isterseniz Genişletmek için tıkla... Tm