- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
Bir şey olmadı nasılsa diyip susacak halı yoktu tabii ki değil mi kadının .Hayir hakli degiller bimere sikayet edilebilir mesela.uyarilirlar baskasina cocuk verilemeyecegini ogrenirler.ben polise gitmenizi sacma buldum.polise gitmek baya baska boyuta tasiyor olayi.
Yolda basina bir is gelmemiski bu kadar hassas ortaligi ayaga kaldiran bir anne zamanindan da once gelir almaya .bu yuzden ben olsam polislere kadar gidecek sekilde hakli bulmazdim kendimi.zaten olay bur ihmal ve dedigim gibi ilgili yere sikayet edilir olur biter
yukarda da dedigim gibi basina bir is gelmemis bu kadar hassas olan bir anne erken gelmek yerine 5 dk gecikmis.yani kendim yerine koyarak dusundum de benim basima gelse kendime de kizarim.niye geciktin ki sunlar basina geldi diye kendi kendimi yerim.bu insanlara da soylerim baskasina nasil verirsiniz diye hesabimi da sorarim.sikayet eder miyim ederim de belki ama polise gidecek bir suc yok ki ortada polis ne yapsin.yani bunun mantiksizligina vurgu yapmistim ben ve annenin de hic hatasi yok degil bir de buna vurgu yaptim.kurum hakli sucu yok demedim
Çok iyi yaptı bence