kızımı çok özlüyorum

seni anlıyorum bende kızım 9 aylıkken işe girdim sonra annem bakmaya başladı ama çalışman gerekli çünkü iş ilanlarında 35 inden sonra kesinlikle işe girmek mümkün değil yaş kadınlar için önemli zamanla alışırsın bu duruma

Ben de Allah izin verirse bir buçuk ay sonra doğum yapacağım ve işten ayrılacağım. Eşim daha çok istedi bunu kendisi de iş değiştirdi maaşı şimdilik iyi.Çocuğumuza annesi baksın, annesi eğitsin en önemli vs. dedi. Eğer maaşın yetmeyeceğini düşünseydim ona göre bir çare bulurdum sanırım.
Ben de üzülüyorum bir yandan işi bırakacağım diye çünkü iyi bir işim ve maaşım var. Ama bir yandan da diyorum ki kızıma kim bakacak doğunca anneme versem onu hayatını kısıtlayacağım, bakıcı tutsak (ki ödeyebiliriz maaşını) kime güveneceğim. Diyorum galiba şimdilik en iyi karar bu.
Ama öteki tarafım ne diyor belkide hep evde olacaksın bundan sonra, çalışma hayatın bitecek, sırf para için değilki bi yönden sosyalliğini kaybedeceksin, belki evde geriye bile gideceksin..
Bazıları da diyor eee bir sürü uğraş didin evde mi oturacaksın..E diyorum çocuğuma faydalı olurum illaki paraya mı çevirmek gerekli.
Böyle ikilemler içindeyim bakalım ne olacak herşeyi kızım doğunca anlayacağım.
Sizi de çok iyi anlıyorum benim tam tersi durumu yaşıyorsunuz. Ama tek çalışan anne siz değilsiniz ve çocuğunuz emin ellerde (sizi büyüten elden daha emin bir yer olur mu) üzülmeyin bu kadar.

senı cok ıyı anlıyorum
bende oglum 6 aylıkken ıs hayatına gerı dondum basta bıraz ıyı gıbıydı sonra koymaya basladı bır 6 ay sonra uzak bır yerde ıse basladım oncekı 6 ay oglenlerı oglumu goruyordum neyse ılk 2-3 gun baygınlık gecırecek kadar agladım
sonra zaman gectı sımdı subatta 4 yasında olacak calısmamı hıc ıstemıyor hala uyansın sabah aglıyor gıtme dıye arkamdan baglıyor o arkada ben onde hızlı hızlı aglayarak sokagı bıtırmeye calısıyorum cok kotu bısey
o yuzden sabahları ben anneme goturuyordum sımdı annem gelıyor uyandırmıyor uyanana kadar
neyse bende bazen senın gıbı oluyorum calısmasam evde dursam bunu esımledepaylasıyorum
ben lıse mezunuyum ama ısım ve maasım ıyı
esım unı terk yanı şuanda pek delı paralar kazancak gıbı degıl tek basıan o sebebten calısıyorum hepımız ıcın
gectıgımız donemde tam 1.5 ay evdeydım ama hastaydım
oglum o sırada benı oyle gordu ıse baslamadan bır gun once benyarın ıse gıdıcem bak calısmıyorum gezmeyede gıdemıyoruz bır yere goturemedım para kazanayım ben dedım tamam dedı

henuz sabah yakalamadı benı ama daha ıyıy onun acısından
bende su ara ıs yerındekı masama slayt gosterı yapan cercevelerden alıcam oglumun resımlerını yuklucem
o daha ıyı durumda fakat bende ogluma hasret kalıyorum

kendımı en cok hissettiğim konu hafta içi gündüzleri onunla vakit gecirememem
o yuzden cuma aksamdan pazartesı sabahına mumkun olunan maxımum duzeyde sarmas dolas gecırıyoruz

kuafor alısverıs ne olursa olsun beraber gıdıyoruz ee hafta sonu evdeyım fakat kadınız calısanız evın her turlu yuku uzerımızde zor yanı herseyı hızlı hızlı yurutmek

ben sabahları o uyanmadan evden çıkıyorum.ses çıkarmadan hazırlanıyorum uyanmasın die.eşim işe geç gidiyor o anneme bırakıyor.babasıyla daha çok zaman geçiriyorlar.bu şans mı bilmiyorum.belkide kıskanıyorum.ilk zamanlarda çok iyidim sanırım içimde birşeyler birikti.
her boş zamanımda onunlayım ama dediğiniz gibi ev işi her iş bize bakıyor. kadın olmak zor yaa....

Ben de Allah izin verirse bir buçuk ay sonra doğum yapacağım ve işten ayrılacağım. Eşim daha çok istedi bunu kendisi de iş değiştirdi maaşı şimdilik iyi.Çocuğumuza annesi baksın, annesi eğitsin en önemli vs. dedi. Eğer maaşın yetmeyeceğini düşünseydim ona göre bir çare bulurdum sanırım.
Ben de üzülüyorum bir yandan işi bırakacağım diye çünkü iyi bir işim ve maaşım var. Ama bir yandan da diyorum ki kızıma kim bakacak doğunca anneme versem onu hayatını kısıtlayacağım, bakıcı tutsak (ki ödeyebiliriz maaşını) kime güveneceğim. Diyorum galiba şimdilik en iyi karar bu.
Ama öteki tarafım ne diyor belkide hep evde olacaksın bundan sonra, çalışma hayatın bitecek, sırf para için değilki bi yönden sosyalliğini kaybedeceksin, belki evde geriye bile gideceksin..
Bazıları da diyor eee bir sürü uğraş didin evde mi oturacaksın..E diyorum çocuğuma faydalı olurum illaki paraya mı çevirmek gerekli.
Böyle ikilemler içindeyim bakalım ne olacak herşeyi kızım doğunca anlayacağım.
Sizi de çok iyi anlıyorum benim tam tersi durumu yaşıyorsunuz. Ama tek çalışan anne siz değilsiniz ve çocuğunuz emin ellerde (sizi büyüten elden daha emin bir yer olur mu) üzülmeyin bu kadar.

hayırlı doğumlar diliyorum size.bebğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız umarım.

sizi çok iyi anlıyorum.ahh o ikilemler hiç bitmiyor.annelik başka birşey..siz birde kucağınıza alın.bakın o zaman daha derin şeyler hissedeceksiniz.yani ben öyleydim.hamileyken daha rahattım ama kızım doğunca başka biri oldum.

teşekkür ederim yorumunuz için.

Back
X