kizimi doktora goturmeye korkuyorum

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
Kızlar daha öncede konu acmstm kizmn kafasında arkada şişlik var bir doktor yağ bezesi dedi ama başka doktora goturmediim kimildamio bazen büyüyor bazen küçülüo napsam bilmiyorum korkuyorum..

Doktor yağ bezesi dediyse eğer korkulacak bir şey yoktur. Saç derisindeki yağ bezeleri zararsız ve iyi huyludur. Eğer kızınızın başına ağrı yapıyorsa veya eli-tırnağı takılıyorsa doktora gidip aldırın, 10-15 dakikalık bir operasyon.
Geçmiş olsun bu arada.

Kızlar daha öncede konu acmstm kizmn kafasında arkada şişlik var bir doktor yağ bezesi dedi ama başka doktora goturmediim kimildamio bazen büyüyor bazen küçülüo napsam bilmiyorum korkuyorum..

Şaka bu değil mi?
Ne demek korkuyorum?
Kızınıza bir şey olacak diye korkmak yerine doktora götürmeye mi korkuyorsunuz?
Ya kötü bir şeyse?
Risk etmeye değer mi?
Evlat ya bu !

Kötü haber almaktan korkuyorsunuz, sonuçta evlat bu anliyorum fakat bunlar ertelenecek seyler degil ki. Velev ki kötü birsey, ilk basta hemen tespit edilmesi ve tedaviye baslanmasi dogru degil mi?

Ki kiziniz ilerde daha büyücek, hasta olacak,.. yani böyle korkarak hayat geçmez ki. Kizinizin sagligi için derhal bir doktora götürülmesi gerek. Sizde bir psikologa gidebilirsiniz. Bu kadar korkmak bana saglikli gelmedi açikçasi.

Ertelemeyin,lutfen cocugunuzu doktora goturun.Duymaktan korkacaginiz bi hastaligi varsa (insallah yoktur),gec kalmisligin pismanligi daha cok uzer sizi.

Burda kendi duygun kızının sagliginin önüne gecmesin,insaAllah kötü bişey yoktur ama bunu burda kimse bilemez bir an önce götür ki bire varsa bile erken teşhis olur lütfen geç kalma vicdan azabından ölürsün

Iyi de ya onemli birseyse,erkenden onlem almak daha mantikli degil mi?Hem iciniz icinizi yemez sizde ne oldugunu bilirsiniz.Kiziniz kac yasinda bilmiyorum ama sordunuz mu kendisinin bir sikayeti var mi agri falan ?

Önemli bise olsa agri fln yapmazmi diorm bde diğer doktor yağ bezesi dediği için rhtladm brzama yyine şimdi görünce takildi kafama tabiki goturcem goturmem demedim korkuorm dedim. Mr cekilmedi

Benim kulagimin onunde tam yanagimin kenarindada vardi boyle bi sislik.
Son zamnlar buyumeye baslamisti, halbuki hic buyumezdi.
Doktora gittim sorduki: ne kadrdir var bu sislik burda.
Kendimi bildim bileli var dedim.
Megersem anne karninda meydana gelmis.
Hucreler olusurken bazen ten tamamen kapanmazmis. Son gunler sisti irin akti kan geldi basima agrilar getirdi bu sis.
Doktor hemen ameliyata almamiz lazim dedi.
Yarim saat surer ameliyat, 1 saatede uyanirsin dedi bana.
Ama o kadr enfeksiyon kapmiski beynime kadr islemis.
Ameliyet 2 saat surdu uyanmamsa 3 saati buldu. Annem gil cok kotu panik olmjs ameliyatin kapisinda. Kosa kosa giren cikan doktorlar olmus. Diger benden sonra ameliyata giren hastalar girmisler cikmislae ben hala cikmamisim.
Doktor gereginden zor bi ameliyat oldu, kulaginin kemiginide almak zorunda kaldik. Halada tam olarak alamadik sisligin altindaki enfeksiyonu kemigi gectim, beyine kadr islemis dedi.
Yani demem oki kesinlikle gidin doktora, asla hafize almayin.
Bu beyin bolgesi, sakin ihmal etmeyin.

Benim de sol kaşımın üzerinde vardı doğuştan. Lokal anesteziyle aldılar. İlk ameliyatı yapan doktor iyice kazımadığı için tekrar çıkmıştı ama ikinci operasyonda tamamen alındı. Korkmayın,iyi bir doktora gösterin.

X