Bebek Beslenmesi Kızımı kendi kendine uyutmayı başardım :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla ben oğlumu kendi kendine uyuması için neler denedim...dönenceler...,yatır kaldır yöntemi, ağlatmadım hiç yanine gittim kucağıma almadım..uyumayınca uyumuyor....pes ettiik artık...kucakta gezerek uyuyor..bebeğim 8 buçuk aylık...böle büyük bebekler için tavsiyem uyumadan önce iyice yorun.....ben öle yapıyorum....sonra odasına gidiyorum..kucağımda pışpışlıyorum, bazen ayakta uyutuyorum....belli bir yöntem yok yani...bence bu uyku durumu bebeğin kişiliğiyle alakalı...belli bir kalıba sokamıyorsunuz...bütün bebekler ister istemez kendi yöntemini belirliyor..

Sana aynen katılıyorum esraseyhan. Eğer bir bebek memede uyumaya alışkınsa onu ne yaparsan yap, hangi yöntemi denersen dene alıştıramıyorsun kendi kendine uyumaya. Ben de 4. ayında denemiştim yatır kaldır yöntemini. Sinir oluyordu oğlum. :) Yaygarayı basıyordu. Ne yaparsam yapayım yatırdığımda sakinleştiremiyordum. Hala emerek uyuyor. Aman oğluşum mutlu olsun ağlamasın da ben razıyım böyle uyutmaya. Ama İşe başlayınca ve memeden kesilince nasıl olacak orasını da o zaman düşünürüm. :)

Back
X