- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
Selamlar, yakında işe başlayacağım, kızım 29 aylık, bakıcı düşünmüyorum kreş sosyalleşmesi açısından daha iyi olur diye düşünüyorum. Ancak tedirginim. Kızım arkadaş canlısıdır. Çok sever yaşıtlarıyla bir araya geldiğinde çok mutlu olur o konuda hiçbir Sıkıntımız yok ama oyun parklarında filan gittimizde gözlemlediğim kadarıyla birlikte oynamaya çalıştığı çocuklar tarafından itip kakma ya da elinden oyuncağını almaya çalışma gibi çok fazla şeyler oluyor. Bu durum karşısında kızım sadece masum masum bakıp kalıyor. Vurma huyu kesinlikle yok zaten istediğim vurması kırması değil tabiki ama acaba kreşte geçirdiği zamanlarda çok fazla bu tür olaylara maruz kalır mı çok endişeliyim bu konuda. Her anne benim gibi mi hissediyordur acaba ya da bu konu da yapabileceğim bişeyler var mı fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim zaman ayırıp okuyan yorum yapanlara :)
Edit: başvurum kabul edilirse kültür turizm bakanlığında çalışacağım, bu bakanlığa bağlı kreşler hakkında bilgisi olan var mı?
Edit: başvurum kabul edilirse kültür turizm bakanlığında çalışacağım, bu bakanlığa bağlı kreşler hakkında bilgisi olan var mı?
Son düzenleme: