Kızımı kreşe başlatmayı düşünüyorum tedirginim :(

Çok çok haklısınız çocuğa ezmeden ezilmemeyi öğretmek gerek tabi bununla birlikte de karşısındakine zarar vermeye eğilimli çocuğa da bunun yanlış olduğu öğretilmeli, bu durumu öğretmen tek başına çözemez anne babalarla birlikte çözülmeli diye düşünüyorum.

Haklısınız..
Yakında kızınız okullu olunca siz de "veli" olacaksınız.. bütün çocuklar farklı denir ya..elbette çünkü tüm veliler farkli:) bi gün kızımı almaya gittim öğretmeni bugün x arkadaşı kızınızın kolunu ısırdı ama iyi bakın krem sürdüm dedi.. tam o sırada az ileride müdür olayı x 'in annesine anlatıyordu.. Ben de hah şimdi özür dileyecekler acaba kızımın tavrı ne olacak derken anne gulerek demez mi x cim aşkım yine mi isirdin.. Ben şok.. aldı kucağına öptü sarıldı götürdü gule oynaya.. kim kimi ısırdı ben anlamadım..
Ben de bir öğretmenim ve şunu söyleyebilirim çocuğun iyiligi için veli desteği ancak yüzde 10 veliden geliyor :( öğretmene çok iş düşüyor.. bunun bilincinde olmak lazım..

Haklısınız..
Yakında kızınız okullu olunca siz de "veli" olacaksınız.. bütün çocuklar farklı denir ya..elbette çünkü tüm veliler farkli:) bi gün kızımı almaya gittim öğretmeni bugün x arkadaşı kızınızın kolunu ısırdı ama iyi bakın krem sürdüm dedi.. tam o sırada az ileride müdür olayı x 'in annesine anlatıyordu.. Ben de hah şimdi özür dileyecekler acaba kızımın tavrı ne olacak derken anne gulerek demez mi x cim aşkım yine mi isirdin.. Ben şok.. aldı kucağına öptü sarıldı götürdü gule oynaya.. kim kimi ısırdı ben anlamadım..
Ben de bir öğretmenim ve şunu söyleyebilirim çocuğun iyiligi için veli desteği ancak yüzde 10 veliden geliyor :KK43: öğretmene çok iş düşüyor.. bunun bilincinde olmak lazım..
Öğretmen ısırmanın yanlış olduğunu anlatsa bile anne o tepkiyi verince çocuk ikilem içinde kalır zaten o davranışı bırakamaz ki, yani anne baba yaklaşımı çok önemli çok haklısınız kesinlikle bunun bilincinde olmak lazım.

Benm çocuğmda böyleydi asıl böyle olduğu içn gönderdim gözü açılsın die. 34 aylık 2 aydır gidiyor yeni yeni gözü açıldı.

Cok Iyi dusunmussunuz. Ama korkmayin cocugunuz Oyle ogrenicek hayati. Ve ogretmenler bunun icin var mudale ediyorlar. Kiziniz Boyle Kendine guvenmeyi ogrenicek. Hatta ogretmenler motive eder Yani icinizi ferah tutun.
Arastirirken bi bakin bi gurupda kac cocuk var kac ogretmen var. Ve Hangi egitim modelini kullaniyorlar...

Ben olsam kizima derdim, guzel guzel oyna ama istemiyorsan kimseye oyuncagini verme,sana vuran falan olursa hemen sesini cikar ogretmeninin yanina git(hatta belki de sen de vur da derdim) ..
Off bilmiyorum yaa napilir ki. Benim de kizim var ve o da disarda bebek cocuk gordu mu guluyor falan 13aylik kizim da.. ama kendini koruma diye biseyim oldugunu bile bilmez ki simdi. Bi cocuk vursa etse yaziiik mahvolur.. Allah korusun.

Back
X