Guley Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2009 385 4 96 Diğer 7 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Guley #1 arkadaslar kızımı sütten kestim hem onun ıcın hemde kendım için cok zor.. benım sorunum göğsümde buyuk bır agrı var...ne zaman gecer tahmınen..sizde nasıldı durum soylermısınız..
arkadaslar kızımı sütten kestim hem onun ıcın hemde kendım için cok zor.. benım sorunum göğsümde buyuk bır agrı var...ne zaman gecer tahmınen..sizde nasıldı durum soylermısınız..
Guley Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2009 385 4 96 Diğer 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Guley #2 şurda bir soru sorduk allah için kimse yanıt vermedi.. şöyle baslık atsaydım herkes üşüşürdü..kocam benı aldatıyor yada boşuyor.. neyse...
şurda bir soru sorduk allah için kimse yanıt vermedi.. şöyle baslık atsaydım herkes üşüşürdü..kocam benı aldatıyor yada boşuyor.. neyse...
durusuuuu Nirvana Kayıtlı Üye 9 Eylül 2008 1.040 3 681 İstanbul 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Guley #3 kaç gün oldu memeden keseli ? azar azar sağmanız gerekiyor bende memeden keserken çok zorlanmıştım
Guley Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2009 385 4 96 Diğer 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Guley #4 durusuuuu .!.: kaç gün oldu memeden keseli ? azar azar sağmanız gerekiyor bende memeden keserken çok zorlanmıştım Genişletmek için tıkla... tesekkür ederim cv için persembeden beri vermıyorum..bıraz arastırdım buz koymam gerekıyormuş..koydum hal oldu şimdi biraz daha iyiyim
durusuuuu .!.: kaç gün oldu memeden keseli ? azar azar sağmanız gerekiyor bende memeden keserken çok zorlanmıştım Genişletmek için tıkla... tesekkür ederim cv için persembeden beri vermıyorum..bıraz arastırdım buz koymam gerekıyormuş..koydum hal oldu şimdi biraz daha iyiyim
jade_06 Nirvana Kayıtlı Üye 13 Eylül 2008 878 396 648 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Guley #5 bende kestim ama hiç ağrı olmadı cok hafif oldu o kadar maydonoz iyi geliyo diyolar ama bilemıyorum ye istersen biraz benım cok sütüm yoktu sanırım emzirme ama sakın bi süre soruyo ama sonra geri çekılıyo süt
bende kestim ama hiç ağrı olmadı cok hafif oldu o kadar maydonoz iyi geliyo diyolar ama bilemıyorum ye istersen biraz benım cok sütüm yoktu sanırım emzirme ama sakın bi süre soruyo ama sonra geri çekılıyo süt
jade_06 Nirvana Kayıtlı Üye 13 Eylül 2008 878 396 648 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Guley #6 ayrıca artık sayfaya gıren çok olmuyor.gırenler ve u durumu yasayanlar emınım cevap verır.sıtem tarzın yanlış
ayrıca artık sayfaya gıren çok olmuyor.gırenler ve u durumu yasayanlar emınım cevap verır.sıtem tarzın yanlış
Guley Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2009 385 4 96 Diğer 9 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Guley #7 jade_06 .!.: ayrıca artık sayfaya gıren çok olmuyor.gırenler ve u durumu yasayanlar emınım cevap verır.sıtem tarzın yanlış Genişletmek için tıkla... :) sagol cevapların için..maydanoz ıyı geldı sagol
jade_06 .!.: ayrıca artık sayfaya gıren çok olmuyor.gırenler ve u durumu yasayanlar emınım cevap verır.sıtem tarzın yanlış Genişletmek için tıkla... :) sagol cevapların için..maydanoz ıyı geldı sagol