Kızımın 3 gündür gecmeyen göz şişmesi

Ayseelif1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
227
51
48
iyi aksamlar herkese 4 yasındaki kızımın 3 gündür gözleri şiş ama baya bi şiş.yarın doktora götürcem ama bilgisi olan arkadaslar yardımcı olsa daha ıyı olur çapaklanma çok yak cok az sulanma var ama cok şiş gözleri bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler

Geçmiş olsun canim. Enfeksiyon kapmış olabilir. Doktor bakar ona göre bir şey verir. Tekrar geçmiş olsun.

iyi aksamlar herkese 4 yasındaki kızımın 3 gündür gözleri şiş ama baya bi şiş.yarın doktora götürcem ama bilgisi olan arkadaslar yardımcı olsa daha ıyı olur çapaklanma çok yak cok az sulanma var ama cok şiş gözleri bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler

3 gündür şiş ve siz hastaneye gitmediniz mi? Bravo valla...
Önemsiz bişey de olabilir böbrek yetmezliği sebebi de. Nasıl duruyorsunuz?

Benim oglum alerji oldugunda sisiyor gözleri ama sizinki cok fazla sis ise enfeksiyon olabilir.

3 gündür şiş ve siz hastaneye gitmediniz mi? Bravo valla...
Önemsiz bişey de olabilir böbrek yetmezliği sebebi de. Nasıl duruyorsunuz?
Ya aslında çok telaşlanırım ama ilk gün çok uyku uyudu diye önemsemedim biraz burnu falan da tıkalı ateşide var onun için ama şimdi çok kötü oldum hemen götürsemmi hastaneye

Ya aslında çok telaşlanırım ama ilk gün çok uyku uyudu diye önemsemedim biraz burnu falan da tıkalı ateşide var onun için ama şimdi çok kötü oldum hemen götürsemmi hastaneye

Korkutmak istemem ama göz şişmesi tehlikelidir.
Çiş yapma durumu nasıl? Bugün kaç kez yaptı mesela?

Acile götür bence.Ateş te varmış enfeksiyon olabilir

Goz sismesinin sayisiz sebebi olabilir. Baskalarindan yorum isteyerek kafanizi karistirmayin bence. Biri benim vardi basit bir alerjiymis diyecek digeri bilmemne mikrobu bulasmis yogun bakimda kaldim diyecek...

Az yapması sakıncalı olur .Hemen yargılamayın kendinizi..Zaten davul gibi şişse açılmasa vs. siz de götürürsünüz.Acil gerçekten aciliyet gerektirmeyen vakalarla dolu.Bu nedenle gerçek ihtiyacı olanlar yararlanamıyor.

Az yapması sakıncalı olur .Hemen yargılamayın kendinizi..Zaten davul gibi şişse açılmasa vs. siz de götürürsünüz.Acil gerçekten aciliyet gerektirmeyen vakalarla dolu.Bu nedenle gerçek ihtiyacı olanlar yararlanamıyor.
Yok göz acmayacak derecede degil çok uyursunda şişer ya çocuklarda öyle ama 3 gündür gecmedigi için endişelendim yarın kendi doktoruna götürcem zaten ama acıyo falan da demiyo ondan endişelenmedim

Back
X