- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
- 48
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
iyi aksamlar herkese 4 yasındaki kızımın 3 gündür gözleri şiş ama baya bi şiş.yarın doktora götürcem ama bilgisi olan arkadaslar yardımcı olsa daha ıyı olur çapaklanma çok yak cok az sulanma var ama cok şiş gözleri bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler
Ya aslında çok telaşlanırım ama ilk gün çok uyku uyudu diye önemsemedim biraz burnu falan da tıkalı ateşide var onun için ama şimdi çok kötü oldum hemen götürsemmi hastaneye3 gündür şiş ve siz hastaneye gitmediniz mi? Bravo valla...
Önemsiz bişey de olabilir böbrek yetmezliği sebebi de. Nasıl duruyorsunuz?
Bilmiyorum enfeksiyon olsa burnu dalan tıkalı şimdi böbrek yetmezligi falan yazmış birisi çok korktum hemen götürsem mi bilemedimBenim oglum alerji oldugunda sisiyor gözleri ama sizinki cok fazla sis ise enfeksiyon olabilir.
Ya aslında çok telaşlanırım ama ilk gün çok uyku uyudu diye önemsemedim biraz burnu falan da tıkalı ateşide var onun için ama şimdi çok kötü oldum hemen götürsemmi hastaneye
Normal her zaman ki gibi bi anormallik yok aslında cok araştıran biriyim ama bu göz şişmesi ilk defa oldu korktum birazKorkutmak istemem ama göz şişmesi tehlikelidir.
Çiş yapma durumu nasıl? Bugün kaç kez yaptı mesela?
Normal her zaman ki gibi bi anormallik yok aslında cok araştıran biriyim ama bu göz şişmesi ilk defa oldu korktum biraz
Evet normalde çok yapınca mı kötü olur az yapınca mıNormalse panik yapmayın o zaman. Ama yarın ilk is hastaneye gidin.
Evet normalde çok yapınca mı kötü olur az yapınca mı
Tmm tesekkür ederimAz yaparsa sıkıntı var demektir.
Haklısınız tesekkür ederimGoz sismesinin sayisiz sebebi olabilir. Baskalarindan yorum isteyerek kafanizi karistirmayin bence. Biri benim vardi basit bir alerjiymis diyecek digeri bilmemne mikrobu bulasmis yogun bakimda kaldim diyecek...
Yok göz acmayacak derecede degil çok uyursunda şişer ya çocuklarda öyle ama 3 gündür gecmedigi için endişelendim yarın kendi doktoruna götürcem zaten ama acıyo falan da demiyo ondan endişelenmedimAz yapması sakıncalı olur .Hemen yargılamayın kendinizi..Zaten davul gibi şişse açılmasa vs. siz de götürürsünüz.Acil gerçekten aciliyet gerektirmeyen vakalarla dolu.Bu nedenle gerçek ihtiyacı olanlar yararlanamıyor.
Zaten babası ve amcalarındada oluyo bu aylarda baslıyoAllerji olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?