Doğuma Hazırlık Kızımın adı ne olsun sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
BENCEDE ALYA YADA MİRA. ECRIN ISMINI COK SEVIYORDUM ANLAMI COK GUZELDI VS. ANCAK TELAFFUZU COK KABA :olmaz: CEYLIN ISMININDE ANLAMINI CEYLAN OLARAK BILIYORDUM AMA ARKADASLAR YENGEC DIYOR ZATEN ONUDA GECTIM CUNKU HERKEZLER CEYLIN CEYLIN.... BENCEDE ALYA VE MIRA GUZEL ANLAMLARINA BAKICAM SIMDI
bayanssulusmile
alya: 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema. arapça kökenli bir isimmiş.Erkekte ve kızdada kullanılabılıyormuş.
Mira :Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Ayrıca ispanyolcada da "bak" anlamındadır. Latınce kokenlı kız ısmıymıs

ceylin kulağa daha melodik geliyor...

belki fikir olur diğe bir kaç ismi yazayımmm

lorin
sunde
simel
şimel
nitem
elis
ruken
lal
ela

gözünüz aydın olsun.....MİRA bebek adıyla büyüsün....:)

kızım dogdu:)) şuan tam 1 aylık ismi zehra tanem oldu:) güzel kızım iyiki dogdun...

önerlileriniziçin tşklr arkadaşlar ALLAH herkesin yawrusuna saglılıklı güzel ömürler wersin inş.

kızım dogdu:)) şuan tam 1 aylık ismi zehra tanem oldu:) güzel kızım iyiki dogdun...

önerlileriniziçin tşklr arkadaşlar ALLAH herkesin yawrusuna saglılıklı güzel ömürler wersin inş.

allah bağışlasın canım sağlıkla büyüt inş ismiyle büyüsün ne güzel kurtulmuşsun:nazar::emir_bebek:

Back
X