Doğuma Hazırlık KIZIMIN ADINI NE KOYMALIYIM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elif026

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
11
0
1
49
Birimci kızımın ismi NİLAY yakında ikinci kızım olacak isim olarak iki tane isim buldum ama bunlardan hangisini koymalıyım bana yardımcı olurmusunuz ;
1 - MİRAY
2 - SİMAY

nilay ile miray çok yakın isimler olduğu için karasız kaldım değişik isimleri de önerirseniz iyi olur :)

yorumlarınızı bekliyorum bide miray hem erkek ismi hem de kız için kullanıldıklarını söylediler doğru mu yorumlar için tesekkürler

ikisinden bir ise simay ....

nilay ile miray çok yakın isimler olduğu için karasız kaldım değişik isimleri de önerirseniz iyi olur :)

ben de ikisini çok yakın bulduğum için Simay olanı önermiştim

yorumlarınızı bekliyorum bide miray hem erkek ismi hem de kız için kullanıldıklarını söylediler doğru mu yorumlar için tesekkürler

evet erkek ismi olarak da kullanılıyor.. bence miray ı eleyin gitsin

simay güzel ama başka isimler de istemişsiniz.. sadece NİL olabilir, nil tek başına da güzel bir isimdir.. bir de NİLSU olabilir

Miray da Simay da güzel bence. :)

Nilay'la uyumlu isimler:
- Aylin = bazı yıldızların ve ayın etrafındaki ışık çemberi, hale
- Ayça = ayın yeni doğduğu günlerdeki şekli, hilal
- Aysun = ay gibi ışıltılı ve güzel
- Ayçin = ay gibi ışıltılı ve güzel
- Ayfer = ayyüzlü, şan sahibi
- Feray = ayyüzlü, şan sahibi
- Seray = ay gibi güzellerin başı
- Dolunay = ayın tam olarak görünen biçimi
- Tülay = ince ruhlu güzel
- Nuray = Işık saçan ay
- Nilgün = lacivert
- Nilüfer = bir su bitkisi
- Nihal = fidan
- Nihan = sır

Benim de kızçeme düşündüğüm isim olan Simay bence :) anlamı da güzel ay gibi güzel ve ışıltılı olan demek. Miray Nilay ismine çok aşırı benziyor Simay daha hoş olur bence

Birimci kızımın ismi NİLAY yakında ikinci kızım olacak isim olarak iki tane isim buldum ama bunlardan hangisini koymalıyım bana yardımcı olurmusunuz ;
1 - MİRAY
2 - SİMAY

Simsy canım tülay ismi de uyumlu olur nilsy a İncelikle, düşle ilgili anlamı

miray simaydan daha iyi. ama nilay'a çok benzemesi hoş değil. İkizlere bile bu kadar benzer isim konmasından hoşlanmıyorum ben.

Back
X