demek istedigim gecen yil hep dereceye girdi ama ben kalkipta ona bunu hicbir zaman demedim onu anlatmaya calisiyorum.eger onjnki girseydi cok daha farkli olurdu.cocuktur bu herkes ayni olmaz.
Valla şimdi ki çocuklar da değişik. Ben kendimi sorguladım yazınızdan sonra hiç anneme gelip bisey anlatmazdım.
F
fiyonk35
akademik olarak ailemde doktordan tutunda mühendismis dolu. Benim konularıma bakım bir, doktor akrabamı aramam neden çünkü dedikodu olacak millet beni arayacak die.
Sadece anne baba değil çocuğun çevresindeki herkes çocuğa örnektir.
İyi insanlar toplayım hayatınıza.
Çocuğunuz üstün zekalı değil, ilerde bilim insanı olmayacaksa.
Ne bölüm okursa okusun, yada okumasın ne işte çalışırsa çalışsın karakteri ile yer edinecek. Düşünün çocuğunuz bir şirkette atıyorum sekreter olsun rakibi o kadar fazla olacaktır ki. İşi bıraksa arkasından bir sürü kişi o pozisyona başvuracak.
Önemli olan kişiliktir. Kişilik insanı vazgeçilmez kılar. Bir iş yerinde uzun yıllar çalışmasını işini iyi yapmasının yanında karakteri sağlayacaktır.
Çocukların önce yalan söylemeyen, mutlu olan, paylaşımcı olan, yardım etmeyi ve yardımlaşmayı seven bireyler olarak yetiştirmeliyiz.
Eşlerine sadık insan olmalılar, (bu evliliğin aldatma da olabilir, arkadasını aldatmada olabilir, iş yerinde yalan söyleyerek patronunu aldatmada olabilir) sadakatli insanlar olmalılar.
Ben böyle düşünüyorum.