• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizimin arkadasi

okuldakileri degil sadece mahalledekileri bilr anlatiyor.oyuzden cok oynamaya fln salmiyorum.bende dediginiz gibi yapiyorum ovuyorum hep kizimi.

anlatsın

bundaki sorun ne

bütün herkes anlatan çocuk ister

paylaşımcı, olumlu, olumsuz gördüğünü anlatıyor

yani çocuk paylaşmayı seviyor annesi de dinliyor

okul rehber öğretmenleri vs siz anlatın gününüzü çocuk da anlatsın aradaki bağ kuvvetlenir diyor hep

çocuğun bir şey anlatması değil ki sorun yani siz kızınızı ondan kaçırmayacaksınız

annesinin tavrını beğenmiyor iseniz kendiniz ondan kaçınacak ve en önemlisi de kadının yorumlarından etkilenmeyi bırakıp kendi kızınıza baskı yapmayı bırakacaksınız

Görüşmelerinizi azaltmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. O veya bu sebeple size negatif enerji yayan insanlardan uzak durunuz. Bendinizi, sınırınızı çekiniz. Yoksa siz zarar görürsünüz, kızınız zarar görür. Kendinize bu kötülüğü yapmayın. Kızınıza da söyleyin, onların konuşmalarını dinlemeyin, size bir şey anlatmasına izin vermeyin.

Kadinin her anlatigi seyi gelip kiziniza baski yapmaniz doğru degil önce o kadinla alakanizi keskn derim her insanin yetenegi baska her çocuk basarili olacak diye biseyde yok sanki cocuk uzerinde caninizi acitmaya calisiyor

merhaba arkadaslar.ilkokul dorde giden kizim var.komsumun kiziyla ayni siniftalar.sorun su cocuk olmasina ragmen kiz kizimin okulda her yaptigi hareketi butun sinav sonuclarini herseyi takip edip annesine soyluyor.surekli anali kizli kizimi elestirir vaziyette x okulda soyle yapmis x okulda boyle yapmis.x su puani almis.hic cocuk gibi degil.kendide kizimdan ustun bi cocuk degil.okulda samimi arkadasi yok.kizimin anlattigina gore surekli okulda kusup oyunlarini bozuyormus.kaprisli bi cocuk.ama anneside oyle bir anlatiyorki kendi cocugu pirlanta benimki bes para etmez.dikkate almiyorum hadi komsuyuz hadi kiz okulda zit bellemesin kizimin huzurunu kacirmasin diye.biliyorumda cocuguma rahat vermez.kocakari gibi birsey.cocuk gibi oyun oynamaz.kadinlarin adasinda laf dinleyip durur.surekli gozleri kizimin uzerinde.mumkun oldugunca az gorusmeye calisiyorum.cok rahatsiz oluyorum.gecen yil kizim hep oduller kazandi okulda.bu kiz hicbirsey kazanmadi.ama anneside surekli benimki daha basarili ayaklarinda.yaa bunlar cocuk hepsi bir olmaz.kizim etute gidiyor yok faydasi gelmiyor ne gerek var surekli boyleler.bu sefer bende sinir oluyorum cocuga yukleniyorum.oofff offf cok sinir oluyorum sizlerle paylasmak istedim
Ara sirada olsa gorusmeyin. Kesin iliskiyi.

ben böyle bir komşu ve kızı yuzunden , kızımı 1 sene geç yazdırdım okula sırf aynı sınıfta olmasınlar diye , çunku kadın ısrarla aynı sınıfa yazdıracam deyip duruyordu ,
sonuç ne oldu biliyormusun o evimi satıım başka eve geçtim

ay yok bazı çocuklar çocuk gibi değiller. eşimin bir yeğeni var kızı gördükçe sinirim bozluyor. yani 5 yaşından beri muhabbetleri hareketleri resmen çocuktan soğutur adamı. ben çocuk delisi biriyim. insanlar bir yerde otururken ben çocuklarla otururum , hatta çocuk akıllı falan da derler ama napim temiz saf geliyorlar. ama bu kız çok farklı yani. sırf onun adı yüzünden aynı isimdeki çocukları bile sevemez oldum.
Ya var cok degisik cocuklar da,mesele buyuklerin de kafayi yiyip onlardan beter olmasi bence ;)

merhaba arkadaslar.ilkokul dorde giden kizim var.komsumun kiziyla ayni siniftalar.sorun su cocuk olmasina ragmen kiz kizimin okulda her yaptigi hareketi butun sinav sonuclarini herseyi takip edip annesine soyluyor.surekli anali kizli kizimi elestirir vaziyette x okulda soyle yapmis x okulda boyle yapmis.x su puani almis.hic cocuk gibi degil.kendide kizimdan ustun bi cocuk degil.okulda samimi arkadasi yok.kizimin anlattigina gore surekli okulda kusup oyunlarini bozuyormus.kaprisli bi cocuk.ama anneside oyle bir anlatiyorki kendi cocugu pirlanta benimki bes para etmez.dikkate almiyorum hadi komsuyuz hadi kiz okulda zit bellemesin kizimin huzurunu kacirmasin diye.biliyorumda cocuguma rahat vermez.kocakari gibi birsey.cocuk gibi oyun oynamaz.kadinlarin adasinda laf dinleyip durur.surekli gozleri kizimin uzerinde.mumkun oldugunca az gorusmeye calisiyorum.cok rahatsiz oluyorum.gecen yil kizim hep oduller kazandi okulda.bu kiz hicbirsey kazanmadi.ama anneside surekli benimki daha basarili ayaklarinda.yaa bunlar cocuk hepsi bir olmaz.kizim etute gidiyor yok faydasi gelmiyor ne gerek var surekli boyleler.bu sefer bende sinir oluyorum cocuga yukleniyorum.oofff offf cok sinir oluyorum sizlerle paylasmak istedim
siz de bu yorumlarınızda kendi çocugunuz pırlanta , diğeri beş para etmez gibi anlatmışsınız.

kizim bana anlatmiyor.bu kadin boyle dddikce ben kizima siruyorum okulda bolemi oldu diye ozaman soyluyor

Bunu bile sormaman lazım bence. ilgilenmiyormuş gibi davran kızının yanında, oda birkaç yıla meraklı bir ergen olmasın böylece. Çok kafana takılan noktayı öğretmene sor. Komşun konu açıncada çocukları yarıştırır gibi olmasın konuşmayalım de konuyu kapat. birkaç kere kapatınca oda anlar heralde.

Yani kızınızı size kötülemesi eleştirmesi dışında birşey göremedim yanlış olarak.
Bunun dışında evler yakın ve sınıflar bir ise anne bu şu notu aldı bu notu aldı ondan yüksek aldım o benden düşük aldı gibi kelamlar hep duyabileceğimiz şeyler duyduğum şeyler yani gayet doğal.
Mesela ilk 1 e giden oğlum var hergün anlatır anne öğretmen bu kişiyi tahtaya kaldırdı ama okuyamadı beni kaldırdı afferin oğlum sana dedi.Yada bana kızdı şu kişiye kızmadı gibi gibi uzar gider.Diceğim o ki bu gibi şeylere takılmayın.

Çocuklar arası kıyaslama ve özellikle sizinki hakkında çapsız konuşmasını saymıyorum.
Tamamen MESAFE koyar .Allahın selamını verirdim oda görürsem okdar.

Wowwww
"gecen yil kizim hep oduller kazandi okulda.bu kiz hicbirsey kazanmadı."
Eğer bu cümleyi yazmasaydiniz size haklisiniz diyebilirdim.
Sizde aynı komşumuzun yaptığı gibi, komşunuzun kızının başarısız bi öğrenci olduğunu belirte belirte yazmışsınız.
İkimizde aynısınız.
Ve sizin kızınızda aynı komşumuzun kızı gibi komşumuzun kızını size anlatıyor.
Önce bi kendinizi degistirin, sonra elestirebilirsiniz.
3 kardeşiz. 3 müzde cok başarılı öğrencilerdik. Ama benim için gecerli not 2/3 dü. Hocalarımız da sürekli başıma gelirdi konuşurdu kaval dinler gibi he he derdim.
Annem inanin hicbirimizin karnesini belgelerini, toplantılarda yapılan konuşmaları hic anlatmaz, göstermez ve hiç bir cocuk hakkında eleştirel konuşma yapmazdı.
Bu tarz saçma insanların hiç biri ile de arkadaşlık yapmazdı.
Üniversite kazandığımızda da hiç kimseye söylemedik. Okula gittiğimizde yada evinize gelen biri olduğunda öğrendi.

Yerinizde olsam o komşunun ağzının payını verirdim. Herkes kendi çocuğuna bakacak ya ne hakla gelip sizin kızınıza laf eder :sinirli: Dikkate almadığınız için yüz buluyor. Kızınıza yüklenmeyin onun bi suçu yok mümkün olduğunca etkilenmesin bu durumdan. Komşu kızınında suçu yok çocuğu nasıl yetiştirirsen öyle olur daha o olgunlukta değil. Ama o komşu :bicak:

sizde komsu kızını takip etmeyi bırakın bence. İkisi de küçücük çocuk. Ne öğreniyorlarsa siz büyüklerinden öğreniyorlar.
ben zaten takip etmiyorum.sanki cocugum okulda hep sorun cikariyo gibi yansittiklarinda cocuguma sordum bolemi gercekten diye.

Bir de milletin ağzı torba değil ki büzesin diye bir laf vardır. İnsanlar istediğini düşünür söylerler. Siz aman o öyle düşünmesin bu böyle söylemesin fırsat vermeyelim diye kendi kızınızı mi kisitliyorsunuz. Kendinizi kısıtlayarak milletin ağzını buzemezsiniz. Kendi çocuğunuzu korumuyorsunuz. Başkalarına karşı pasif kalıyorsunuz. Çocukları kiyasliyorsunuz. Üstüne üstlük kendi çocuğunuzu başkalarına fırsat vermemek için kisiliyorsunuz. Bunlar yaptığınız yanlislar olan minik kıza oluyor.

Wowwww
"gecen yil kizim hep oduller kazandi okulda.bu kiz hicbirsey kazanmadı."
Eğer bu cümleyi yazmasaydiniz size haklisiniz diyebilirdim.
Sizde aynı komşumuzun yaptığı gibi, komşunuzun kızının başarısız bi öğrenci olduğunu belirte belirte yazmışsınız.
İkimizde aynısınız.
Ve sizin kızınızda aynı komşumuzun kızı gibi komşumuzun kızını size anlatıyor.
Önce bi kendinizi degistirin, sonra elestirebilirsiniz.
3 kardeşiz. 3 müzde cok başarılı öğrencilerdik. Ama benim için gecerli not 2/3 dü. Hocalarımız da sürekli başıma gelirdi konuşurdu kaval dinler gibi he he derdim.
Annem inanin hicbirimizin karnesini belgelerini, toplantılarda yapılan konuşmaları hic anlatmaz, göstermez ve hiç bir cocuk hakkında eleştirel konuşma yapmazdı.
Bu tarz saçma insanların hiç biri ile de arkadaşlık yapmazdı.
Üniversite kazandığımızda da hiç kimseye söylemedik. Okula gittiğimizde yada evinize gelen biri olduğunda öğrendi.
demek istedigim gecen yil hep dereceye girdi ama ben kalkipta ona bunu hicbir zaman demedim onu anlatmaya calisiyorum.eger onjnki girseydi cok daha farkli olurdu.cocuktur bu herkes ayni olmaz.

Bir de milletin ağzı torba değil ki büzesin diye bir laf vardır. İnsanlar istediğini düşünür söylerler. Siz aman o öyle düşünmesin bu böyle söylemesin fırsat vermeyelim diye kendi kızınızı mi kisitliyorsunuz. Kendinizi kısıtlayarak milletin ağzını buzemezsiniz. Kendi çocuğunuzu korumuyorsunuz. Başkalarına karşı pasif kalıyorsunuz. Çocukları kiyasliyorsunuz. Üstüne üstlük kendi çocuğunuzu başkalarına fırsat vermemek için kisiliyorsunuz. Bunlar yaptığınız yanlislar olan minik kıza oluyor.
ole bi anlatiyoki kizimi sasiriyorum.enazindan benim cocugum cocuklugunu yasiyor.kizimdan hic onun hakkinda bisey duymuyorum ben sormadan

ben zaten takip etmiyorum.sanki cocugum okulda hep sorun cikariyo gibi yansittiklarinda cocuguma sordum bolemi gercekten diye.

Öyle miymiş gerçekten

İlk yorumumda da onu yazdım

Yalan mı söylüyor abartıyor mu

Kızınızı kıskanıp onu mu anlatıyor

Öğretmen X i çağırdı soru çöz dedi çözemedi diye anlattı ise bu doğru ise çocuk neden anlatmasın

Ya da geçen oğlumun arkadaşı okula telefon özellikli saatle gelmiş bir grup çocuğun üstüne atlamış karıştırmış saati öğretmen getirilmez demiş anlatmasın mı çocuk okuldaki böyle büyük olayı

Ya da öğretmem herkese sıra ile okuturken X hep kitaba bakıyormuş ama öğretmen sen devam et deyince takip etmiyormuş

Çocuk bunu anlatınca arkadaşını kötülemiyor ki o gün ona değişik gelen durumu paylaşıyor sadece

Annesi gelip seninki yine okuyamamış ha ha derse garip de kızım anlattı böyle böyle olmuş öğretmen seninle paylaştı mı bir sıkıntı mı oldu sınıfta bir şeye mi kızdı acaba da dikkati dağılıyor derse bu da normal olur

Siz kadına cevabı verin ama kızınızı ondan uzak dur diye tembihlemeyin bence

armut dibine düşer kadın dangozda kızı da öyle yetiştiriyor bir de...

siz görüşmeyin kesin direk hiç uzatmadan kızınızıda tembihleyin görüşmesin onunda ...

daha bu yaşta sidik yarışı nedir yaa

Back
X