Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Kızımın aşısını başka sağlık ocağında yaptırabiliyor muyum?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Bir sorum olacak kızımın aşı gününde annemlerde olmam gerekiyor denk geliyor yani annemlerin sağlık ocağında yaptırmam mümkün olur mu? Öyle oluyor mu yani ?

Farkli sehirse ricayla yapilir bence.Ama yapilmiyorsa ve keyif icin gidiyorsaniz asi gununde evinizde olursunuz.

Bu yeni mi çıktı herkes böyle başlıklar atmaya başlamış. Bu sorunun nesine atarlansın insanlar? Gereksiz tepki çekiyorsunuz.

Benim bildiğim farklı sağlık ocağında sıkıntı olabiliyor ama rica ederseniz yapabilirler belki.

Ben annemlerde yaptırıyorum ama önce annem gidip bir soruyor. Bir de farklı şehirlerdeyiz.

Bir sorum olacak kızımın aşı gününde annemlerde olmam gerekiyor denk geliyor yani annemlerin sağlık ocağında yaptırmam mümkün olur mu? Öyle oluyor mu yani ?
bi gün önce yada bigun sonra da yapıyorlar

Bir sorun olmuyor,önemli olan aşı yapıldığı bilgisinin sisteme girilmesi.Bir de bir iki günlük gecikme için sorun olmuyor.Maksimum bir hafta gecikmeli yaptırmıştım.
Sağlık ocağını ararsanız belirli aşı günleri olabiliyor.
En büyük atarı konu başlığında sen yapmışsın tebrikler.

Ası falan ne iş ? Asi dedin mi bir duracaksın orda gardaş. Aşı işi bizden sorulur. Esenyurt çocuğuyuz biz. Sizin iğne ile deldiginizı biz matkapla deler Yarabbi Şükür deriz. Herkese benden çay , sana yok.

Annenizin sağlık ocağına sorsanız?

Bu arada konu değil ama başlık acayip dikkat çekiyor. Siz kendiniz atarlı açmışsınız konuyu zaten, başkasına gerek yok.

Satasacaklar gelmesin

Atalanacaklar cevap yazmasin.

Ya hu boyle bir baslik olmasa sadece cevap yazar gecerdik.

Simdi atarlanasim geldi.

Eger gittiginiz saglik ocagi kendi saglik ocaginizdan baska bir ilcede veya ilde ise misafir olarak yapiyorlar diye biliyorum.

Ası falan ne iş ? Asi dedin mi bir duracaksın orda gardaş. Aşı işi bizden sorulur. Esenyurt çocuğuyuz biz. Sizin iğne ile deldiginizı biz matkapla deler Yarabbi Şükür deriz. Herkese benden çay , sana yok.
atarlı cevap yazdin ama
Bence konuya dikkat çekmek için yapılmış

Bildiğim kadarıyla hangi sağlık ocağına bağlı iseniz oraya yaptırmanız gerekiyor

Çocuğunun aşı kartı ve kimliği yanında olursa yaparlar.

Beni yanlış anlamışsınız sanırım. Bazı sorularımda bir kaç üye sürekli ters cevaplar veriyor sürekli soru sormamdan rahatsız olunuyor ama merak ettiklerimi soruyorum yeni üyeyim. Atarlanmadım. Üzerine alınması gerekenlere gönderme yaptım. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…