• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın bakıcısıyla nasıl konuşmalıyım??

o zaman parasıyla bır de temızlıkcı tutsaymıs bakıcıya merdıvenı sıl dersen o da para verır dıye sılmıs demeseymıs dusunmedı mı bakıcı merdıvenı sılerken bebek napacak dıye dusunmemıs ne kadar sorumsuzluk pessss
bakıcı aynı zamanda merdiven silicisiymiş
yani iki işi var ayrı ayrı para alıyor anladığım kadarıyla

bakıcını yaptıgını haklı bulmuyorum kesınlıkle ordan da bı para verırler dıye duysunmus olabılır tamamen sorumsuzluk ama annenın de kızmaya hakkı yok
Kadın merdivenleri silen kişiymiş bu işten ayrı ucret alıyomuş çalışma saatleri dışında siliyomuş ama bakıcılık yaptığı saatte silmiş konu sahibi iş yuklememiş yani zaten kadının işiymiş bu

Ben olsam seninle birsey konusmak istiyorum benim kafama takilan bisey var,ben sana cok guveniyorum lutfen bir daha bebegimi sadece. Sana birakiyorum bunu unutma derim...cikista temizlerim demistin yoksa ben sana temizle der miyim hic derdim...haklisin...ama apartman isini uyaniklik yapip one almis,sen kibarca aklima cok takildi,sana guveniyorum allah razi olsun senden filan boyle guzel konus...

Back
X