• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Kızımın cicileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi kleo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
ozi16,sen örgü yapamıyormusun?yapamıyorsan ben sana yapar gönderirim,ama 2-2,5 hafta sonra,taşınıyoruz da pek zamanım yok,bebişim küçük.Aslında çok basit,eğer örgü örüyorsan anlatayım :),sen bana yaz yeter
bu yelek kazak olacaktı da ip yetmedi(bir battaniyenin kalıntılarıydı),böyle bir yelek çıktı.Çoğu zaman kafamdan ya da azcık değiştirip örüyorum.

canım örgü konusunda hiç becereğim yok sana özel msj atmak istedim ama özel mesajların kapalı ne kadara örersin peki rengi felan çok güzel ben bunu çok beğendim de

hepside çok güzel vede muntazam olmuş ellerine sağlık kızınada hayırlı uzun ömürler dilerim

masallah valla hayran kaldim
hepside birbirinden güzel
eline megine saglik
yapamasamda gözüm gönlüm acildi :)

el emeklerinizin hepsi bir birinden güzel olmuş. ellerinize sağlık güle güle kullansın bebeğiniz.

ben bişey sormak istiyorum bu yelekte kol ve yaka kesintisi oluyormu?
cevaplarsanız sevinirim
teşekkür ederim

yok,kesintisız - lastik olduğu için kendini topluyor

canım hepsi çok güzel olmuş emeğine sağlık..hatta birkaç modelini aldım..teşekkürler.

hepsi çok şirin ,ellerinize sağlık

ablacım bunun dugmelerı olan yerı sonradan mı ordun bıde kesım fılan yapıyomusun[/QUOTE

düğme olan yerler tüm görünüyor yani sonradan örülmemiş sadece düğmeler dikilmiş süs olsun diye omuzlardaki düğmeler kullanılıyor ama ilmek var orda sanırım.

Her biri çok güzel canım yaa kız çocukları ne kadar şanslı model kıyafet konusunda :)

Back
X