Kız neden böyle yapıyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakış atıp salak dedi
Sen kime salak dedin hadsiz, şimdi şikayet ediyorum seni, bakalım bi daha metrekareme girebiliyo musun, girersen noluyo hodri meydan diyceksin, evde ev halkı üzerinde biraz ele saç dolama, kulaklara tırnakla asılma çalış.

Ben şöyle yapardım. Öncelikle durumu dilekçe ile resmi olarak şikâyet ederdim. Daha sonra tekrar bir yanlışını gördüğümde, seni şikâyet ettim diyerek davranışından haberdar olduğumu belli ederdim. Kütüphane belediyeye bağlıysa cimer üzerinden yazabilirsin, üniversite kütüphanesiyse rektörlük ya da kütüphane dairesi başkanlığına başvurabilirsin.

Ben şöyle yapardım. Öncelikle durumu dilekçe ile resmi olarak şikâyet ederdim. Daha sonra tekrar bir yanlışını gördüğümde, seni şikâyet ettim diyerek davranışından haberdar olduğumu belli ederdim. Kütüphane belediyeye bağlıysa cimer üzerinden yazabilirsin, üniversite kütüphanesiyse rektörlük ya da kütüphane dairesi başkanlığına başvurabilirsin.
Olur

Ben bir daha gitmicem o kütüphaneye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X