Çocuk Hastalıkları Kızımın dilindeki nedir sizce 😭

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bazen benimde dilim böyle oluyor hatta abimin kızınında dili böyle oluyor acımıyor genelde böyle olmasının sebebi bademcikler şişmeye başlayınca hasta olucağımız zaman oluyor yani
Şu anda bademcikleri de iltihaplı antibiyotik kullanıyoruz

Her zaman gittiğiniz bir doktorunuz varsa arayın, fotoğrafını gönderin o sizi yönlendirir.

Çok geçmiş olsun.

İnşallah alerjik biseydir bu internet de baktığım da hemen bı kanser yazmışlar moralim yerler de ben doktora gitmeden emin olup rahatlıyamiycam sanırım sağolun kızlar

Bu tarz saglik konularini internette arastirmayin. Zira bas agrisi yazsaniz beyin tumoru, karin agrisi yazsaniz bagirsak kanseri cikiyor.
Gecmis olsun bu arada. Gidince bize de haber verin.

Selamün aleyküm arkadaşlar uzun bı aradan sonra tekrar girdim gerçekten çocuk bakmak anne olmak zor biseymis çok güzel ama onlar hasta oldu mu Dünya basima yıkılıyor Allah herkesin evladına sağlık versin iyi günlerini görelim inşallah fazla uzatmak istemiyorum kızımın dilinde gittikçe büyüyen bu kızarıklık sizce ne olabilir iyice dert oldu bana hastaneye de bu dönemde gitmek istemiyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum başına gelen varmı acaba lütfen yazmadan geçmeyin
Harita dil büyük ihtimal benim oğlumunda doğduğundan beri böyle bazen artıyo bazen yok oluyo doktor harita dil demişti. Doğuştan olan bişi bizimkisi herhangi bir sıkıntısı olmuyo endişelenmeyin.

Selamün aleyküm arkadaşlar uzun bı aradan sonra tekrar girdim gerçekten çocuk bakmak anne olmak zor biseymis çok güzel ama onlar hasta oldu mu Dünya basima yıkılıyor Allah herkesin evladına sağlık versin iyi günlerini görelim inşallah fazla uzatmak istemiyorum kızımın dilinde gittikçe büyüyen bu kızarıklık sizce ne olabilir iyice dert oldu bana hastaneye de bu dönemde gitmek istemiyorum yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum başına gelen varmı acaba lütfen yazmadan geçmeyin
Google'da bağlı bulunduğunuz sağlık ocağının sitesine girin ;
Orada aile hekimlerinin cep telefonu numaraları oluyor.
Kendi hekiminize danışın , o size en doğru açıklamayı yapar.
Geçmiş olsun

Evet 3 yaşında son üç aydır bu şekilde dili
Canim pek emin değilim ama buna "çilek dil" deniliyor sanırım. Lisede sağlık lisesindeydim öyle hatırlıyorum. Ama tekrar söylüyorum emin değilim. İnternetten "çilek dil "olan çocukların dil fotolarına bak araştır ve doktora götür kuzuyu banada haber verir misin bakınca

Dilin cilege benzeyen kismi disindaki yerde beyazlama var mi? Fotograf yanıltıcı olabilir diye soruyorum.
Kasiklarda koltuk altinda var mi bisey? Kızıl hastaligina benziyor ama turkiyede hic gormedim. Hastaneler biraz sakinlesti. Tedbirlerinizi alip gidin. En azindan cocuk doktoruna ve aile hekiminize fotograf atin

Harita dil ya da diğer adıyla coğrafya dil. Görüntü olarak yara gibi görünse de can yakmaz.Kızımda da var.Küçükken çok telaşlanmıştım. Doktorumuz acı duymaz demişti. Acımıyor diyor kendisi de şimdi.

Back
X