Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kızım 20 aylık ve önden 2 dişi, çürümeye başladı kahverengi lekeler oluştu.hiç bir ilaç kullanmıyorum. çok canım sıkkın ya ?? siz ne dersinizbilmiyorumkismile
cnm ben anasınıfı öğretmeniyim bildiğim kadarıyla çok çok erken.muhakkak dr a danış.birde muhakkak kalsiyum alıyordur dimi.özellikle yumurta beyazı falan kivi de ole...
canım yaa kalsiyum içeren besinlerden süt 1 bardak yumurta sarısı yarım çeyrek kase yogurt ancak bunları alıyor.ılaveten tablet olarak ek bişey almıyor..çikolata çok yiyor ondan olabilirmi?ama her çocuk yiyordur çikolata gibi geliyor ( off ya ne bileyim
Kızlar kızım 20 aylık ve önden 2 dişi, çürümeye başladı kahverengi lekeler oluştu.hiç bir ilaç kullanmıyorum. çok canım sıkkın ya ?? siz ne dersinizbilmiyorumkismile
Benimde oglum 22 aylik cok erken dis cikardi bende curumesinden korkuyorum. Ilk dis cikardigi zamanlarda internette okumustum Vitamin icin verilen damla lekelere sebep olabiliyor diye. Acaba senin bebegindeki boyle Bisey olabilirmiki. Umarim curume degildir. Dedigim gibi hemen doktora sor. Dislerini fircaliyorsun degilmi??
canım yaa kalsiyum içeren besinlerden süt 1 bardak yumurta sarısı yarım çeyrek kase yogurt ancak bunları alıyor.ılaveten tablet olarak ek bişey almıyor..çikolata çok yiyor ondan olabilirmi?ama her çocuk yiyordur çikolata gibi geliyor ( off ya ne bileyim
umarım çürük değildir
bildiğim kadarıyla fissürle kaplanıyor dişler daha da çürümesi önleniyor
benim kızımda görünen bişi yok ama yinede götürücem pedodontist e
dişler çoookk önemlii
1 yaşından sonra dişler macunsuz 2 kez fırçalanmalı diye biliyorum