- Konu Sahibi feracecandir
merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.kızım haftaya 4 yaşına girecek inşallah.ama ben doğum günü partisi yapmak istemiyorum.aslında çok istiyorum ama isteyemiyorum diyelim.kızımda şimdiden heyecanlanıyo dedem gelcek dayım gelcek diye planlar yapıyor.benim görümcemin 2 oğlu var birbirinden haylaz çok fenalar.geldiklerine karıştırmadıkları dolap kırmadıkları eşya kalmıyor.daha önceleri doğum günlerimiz hep mahvoldu sıkıntılı geçti çnkü çocuklar yerlerinde durmuyorlar evde top oynuyorlar topları saklıyorum kırlent kazak bebek plastik kova ne bulurlarsa onla maç yapıyolar.misafirlerimin tepesine çıkıyolar iki laf konuşamıyoruz kimseyle millet bitsede gitsek diye acı çeker oldu nerdeyse.bütün doğum günü videolarında sürekli sesler "efe yapma,pastadan çek elini,parmaklama pastayı,sandalyeleri yerine getir"şeklinde konuşmalar çıkmış.ne eğlence ne kızımın mutlu anı yok videoda.şimdi kızım önümüzdeki hafta için sabırsızlanırken ben bu çocuklar yüzünden kızımın mutluluğunu bozmak istemiyorum.ama partide yapamam çünkü diğer misafirlere çok mahcup oluyorum.e onları çağırmasam eşim kırılır mutlaka gelirler kutlama olursa.ne yapcamı bilemiyorum tek olsak neyse idare ediyorz ama diğer insanlara ayıp oluyor.kendi aramızda yapalım desek dedem anneannem diye tutturur çocuk. offff çıkamadım içinden....bi fikir verin nolur.