En yakınlar zaten canım abiler ablalar annelerimiz babalarimizHerkesi cagirmayin en yakinlari cagirin yeter bence
Hiç aklıma gelmemişti olabilir aslında canım sağolBu hafta havalar güneşli, masalı bir piknik alanında 1 kaç saat kimsenin üşümeyeceği şekil de kutlamanı yapabilirsin canım
Sorma cnm aileler çok ısrar ediyor yap diye. Kuzuma bebek mevludu bile yapamadım sırf bu yüzden.Canım en iyisi ailelere kutlama yapmayacağız deyip esin sen ve bebeğin çekirdek ailenizle kutlayacaksiniz. Ben 15 kişilik pastaya 95 tl para verdim kızımın 2 yas doğum gününde 50 kişilik pastalar 400 450 tl para ediyor. Yani onu çağır bunu çağırma olayı yapsan gelmeyenler bozulacak boşver yani kutlayın aranızda bol bol resim cekinin :) Doğum günü kutlu olsun bebeğinin canım ❤
Canım en iyisi ailelere kutlama yapmayacağız deyip esin sen ve bebeğin çekirdek ailenizle kutlayacaksiniz. Ben 15 kişilik pastaya 95 tl para verdim kızımın 2 yas doğum gününde 50 kişilik pastalar 400 450 tl para ediyor. Yani onu çağır bunu çağırma olayı yapsan gelmeyenler bozulacak boşver yani kutlayın aranızda bol bol resim cekinin :) Doğum günü kutlu olsun bebeğinin canım ❤
Canım ben de eşim kızım ben olalım istiyorum eşim kabul etmiyor bir doğum günü yapmaya kalksak ki yaptık süsü püsü ikramı osu busu rahat 500 ü buluyor birde siz çok kalabalıksınız masraf 2 kat artıyor bütçeniz uygunsa disarda yap bir Cafe kapatın 2 saatlik en azından evinde kirlenmemiş olur.Sorma cnm aileler çok ısrar ediyor yap diye. Kuzuma bebek mevludu bile yapamadım sırf bu yüzden.
off
ben bunu düşünmemiştim
doğru pasta da maşallah altından beter zamlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?