Kızımın doktoru

gokcekuzu84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
105
2
46
İstanbul
Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim. Eşimle aramızda hiç bir zaman çok büyük bir aşk olmadı ama birbirimizi çok sevdik ve çok iyi anlaştık. Zaten önceleri ben onun arkadaşına aşıktım ve çıkıyorduk daha sonra ayrıldık ve eşimle yani kankam dediğim insanla evlendik. Evliliğimz boyunca da ne ben ne de o birbirimizi kırmadık.
6 aylık bir kızımız var ve tabiki kızımın düzenli bir doktoru var. Görünüş olarak gayet sıradan 40 yaş civarı bir adam. İnanın yazarken bile çok utanıyorum ama ben sürekli kızımın doktorunu görüyorum rüyamda, hem de yakınlaşmış bir vaziyette, sanki sevgilimmiş gibi öpüşüyoruz rüyalarımda.İşin ilginci rüyalarım başlayana kadar asla o adam aklımdan bile geçmemişti ama rüyaların etkisi ile artık zaman zaman onu düşünüyorum. Kızımı doktora götürünce heyecanlanıyorum ama kesinlikle bell etmiyorum, iradeliyimdir. Bekar olsaydım bu ben rahatsız etmezdi hatta ona bir şekilde belli edebilirdim ama ben eşime saygı duyuyorum ve seviyorum, kızımın aile ortamı içinde anne ve babası ile büyümesin istiyorum. Allahım beni şaşırtma diye dua ediyorum sürekli ve çok utanıyorum. Bu hissettiklerim ne sizce kızlar? Ne yapabilirim?

bence bu düşünceleri bir an önce at kafandan eşinede yazık ihanet bu sonuçta Allah şaşırtmasın:25:

bilinçaltınız ne demek istiyor acaba :44:
rüyayla amel olmaz hanımefendi, vardır bir hikmeti tabiri ama bu o insanı sevdiğiniz anlamına gelemiyor. o insan kimi temsil ediyor aslında, bunu kurcalamak gerekir. doktorun size çağrıştırdığı, ya da size değil de beyninize çağrıştırdığı geçmişte kalan biri olmalı.

bana tutumu gayet normal,özel bir ilgisi yok, zaten kaç yaşında adam mutlaka evlidir. İlgi olmadan bu rüyalar nereden çıktı bilemem... :((

Sanırım aşık olmadan evlendiğiniz için nefsiniz sizinle oyun oynuyor.
Doktoru değiştirseniz belki daha iyi olur.

Sanırım aşık olmadan evlendiğiniz için nefsiniz sizinle oyun oynuyor.
Doktoru değiştirseniz belki daha iyi olur.

evet aşık olmadan evlendim :((Doktoru değiştirmeyi de düşündüm hatta dedim ama eşim adamın doktorluk anlayışını seviyor, bence devam edelim dedi. Açığını bulduğum anda değiştirmayi yine teklif edicem

bilinçaltınız ne demek istiyor acaba :44:
rüyayla amel olmaz hanımefendi, vardır bir hikmeti tabiri ama bu o insanı sevdiğiniz anlamına gelemiyor. o insan kimi temsil ediyor aslında, bunu kurcalamak gerekir. doktorun size çağrıştırdığı, ya da size değil de beyninize çağrıştırdığı geçmişte kalan biri olmalı.

bunu düşüneceğim, geçmişte doktor sevgilim de olmadı ciddi anlamda ama ben çok istemiştim doktor olmayı

İşin ilginci rüyalarım başlayana kadar asla o adam aklımdan bile geçmemişti ama rüyaların etkisi ile artık zaman zaman onu düşünüyorum. Kızımı doktora götürünce heyecanlanıyorum ama kesinlikle bell etmiyorum, iradeliyimdir.

uyanın ve bir silkelenin bence. bir bayandan önce bir anne olarak bu düşünceler çok çirkin. rüyanızda görebilirsiniz, etkilenedebilirsiniz ama rüyamda gördüm hoşlandım canım eşimle de severek evlenmemiştim zaten oldu bitti. zorla mı evlendirildiniz? yazdıklarınıza göre öyle olmamış. evliliğinizin başında hatayı yapmışsınız eski sevgilinizin kankasıyla ne kadar sağlıklı bir evlilik yapabilirdiniz ki? hem sevmiyordunuz neden evlendiniz merak ettim açıkcası.. her neyse beni de pek ilgilendirmez aslında ama sonunuz hayır olsun, iradenize hep sahip çıkmanız dileğiyle.

Allah şaşırtmaz insanı kul şaşırır o yüzlen eşinizi üzecek bi işe girişmeyin ve bir daha o doktora gitmeyin

Son düzenleme:
uyanın ve bir silkelenin bence. bir bayandan önce bir anne olarak bu düşünceler çok çirkin. rüyanızda görebilirsiniz, etkilenedebilirsiniz ama rüyamda gördüm hoşlandım canım eşimle de severek evlenmemiştim zaten oldu bitti. zorla mı evlendirildiniz? yazdıklarınıza göre öyle olmamış. evliliğinizin başında hatayı yapmışsınız eski sevgilinizin kankasıyla ne kadar sağlıklı bir evlilik yapabilirdiniz ki? hem sevmiyordunuz neden evlendiniz merak ettim açıkcası.. her neyse beni de pek ilgilendirmez aslında ama sonunuz hayır olsun, iradenize hep sahip çıkmanız dileğiyle.

eşimle severek evlenmedim gibi anlaşıldıysa düzelteyim, ben eşimi sevdim ama aşık olmadım demek istedim. Eşim eski sevgilim ile kanka değildi, sadece arkadaştı, biz eşimle kankaydık, evliliğimiz de son derece sağlıklı... İnanın bende bu etkilenme durumundan rahatsızım ve eşimi asla aldatacak değilim. Sadece heyecan duyuyorum kızımın doktoruna ve bunu içimden atmaya çalışıyorum.

eşimle severek evlenmedim gibi anlaşıldıysa düzelteyim, ben eşimi sevdim ama aşık olmadım demek istedim. Eşim eski sevgilim ile kanka değildi, sadece arkadaştı, biz eşimle kankaydık, evliliğimiz de son derece sağlıklı... İnanın bende bu etkilenme durumundan rahatsızım ve eşimi asla aldatacak değilim. Sadece heyecan duyuyorum kızımın doktoruna ve bunu içimden atmaya çalışıyorum.

insanın sağlıklı bir evliliği varsa eğer neden başka birisi onu heyecanlandırır ki? anlamadım aslında ama neyse.. heyecanınızı en kısa sürede içinizden atmanız dileğiyle o halde.

eşimi üzecek bir işe girişmeyeceğim, zaten doktordan bana ilgi duyduğunu gösteren bir işarette yok..

ve ayrıca doktorun size ilgi duyduğunu gösteren bir işaret olduğunda değişen ne olucak ki? bu durumdan muzdaripmişsiniz gibi dile getirmişsiniz.

insanın sağlıklı bir evliliği varsa eğer neden başka birisi onu heyecanlandırır ki? anlamadım aslında ama neyse.. heyecanınızı en kısa sürede içinizden atmanız dileğiyle o halde.

inanın bu sorunun cevabını bilmiyorum.

ve ayrıca doktorun size ilgi duyduğunu gösteren bir işaret olduğunda değişen ne olucak ki? bu durumdan muzdaripmişsiniz gibi dile getirmişsiniz.

İlgi duymamasından şikayetçi değilim tam tersine onu unutmamı kolaylaşıracağı için memnunum.

O doktoru görmemeniz sorununuzu çözümleyecekse araştırarak daha iyi bir doktor bulun ve ona götürme kararınızı iletin eşinize. Çok büyüteceğini ve karşı çıkacağını zannetmiyorum. Daha iyisini bulduğunuz için.
Bu işi içinizde daha büyütmeden bir önlem alın

O doktoru görmemeniz sorununuzu çözümleyecekse araştırarak daha iyi bir doktor bulun ve ona götürme kararınızı iletin eşinize. Çok büyüteceğini ve karşı çıkacağını zannetmiyorum. Daha iyisini bulduğunuz için.
Bu işi içinizde daha büyütmeden bir önlem alın

aynı sitede imiş evlerimiz, benzetmiştim geçen gün birini ona ama bu sabah işe giderken emin oldum, karşılaştık, kızımın bir problemi olursa diye telefon numarasını verdi. Ben şimdi iyi doktor arayışındayım. Görmezsem unuturum elbette ama nasıl, ev de kendi evimiz taşınamayız ki

merhaba ! öncelikle içinde bulunduğunuz durum henüz çok yeni galiba , benim sizi yargılamak gibi asla bi düşüncem olmaz olamaz sadece düşündüklerimi söylemek istiyorum . mutsuz aşksız bir evlilikte bir duygusal boşluk ta bu düşünce oluşmuş sizde ama gelip geçicidir diye ümid ediyorum ortada bi çocuk var hem size hemde eşinize ve çocugunuza yansımadan o doktorla görüşmmeyi kesin ileride bir saplantı ya dönüşebilir şimdilik aklınıza geliyor sonra rüyalarınıza belkide daha sonra eşinizde onu görmek isteyecek onunla kıyaslayacaksınız oda çok zor bir durum inşallah geçicidirr rabbim hepimizi şeytana uydurmasın

merhaba ! öncelikle içinde bulunduğunuz durum henüz çok yeni galiba , benim sizi yargılamak gibi asla bi düşüncem olmaz olamaz sadece düşündüklerimi söylemek istiyorum . mutsuz aşksız bir evlilikte bir duygusal boşluk ta bu düşünce oluşmuş sizde ama gelip geçicidir diye ümid ediyorum ortada bi çocuk var hem size hemde eşinize ve çocugunuza yansımadan o doktorla görüşmmeyi kesin ileride bir saplantı ya dönüşebilir şimdilik aklınıza geliyor sonra rüyalarınıza belkide daha sonra eşinizde onu görmek isteyecek onunla kıyaslayacaksınız oda çok zor bir durum inşallah geçicidirr rabbim hepimizi şeytana uydurmasın

Amin canım, bende geçici olduğunu zannediyorum ama komşu olmamız hiç iyi olmadı... Gerçi tam da komşu sayılmayız sadece aynı site

Back
X