Kızımın doktoru

bakıyorumda yapılan yorumlaraaaa herkes sütten çıkmış akk kaşıkkkk ....tamammm tasvip etmiyorumm ama kimseyide yargılamıyorum hepimiz kadınız kadınlar kulübüne buyüzden girmedikmi birbirimizi anlamaya çalışmak azda olda sıkıntılarımıza ortak çözüm bulmak eşimize ailemize ailemize anlatamadıklarımızı burada empati kurarak çözümlemekkk bazıları çok acımasızca eleştirmişler lütfen yorum yaparken bi empati kurmayı deneyelimm hepimizçokmu mutluyuz döztdörtlükmü yaşıyoruz yapmayın yaa lütfen allah aşkınaaaaa birbirimizii kandırmayalım. kimbilir bizler nedüşünüyoruz neler yapıyoruz çok büyük cesaret göstererek burada anlatmışşş yaşadıklarını helal olsun kaç kişiyiz okadar cesaretliiiiiiiiiiii:19::19:

bakıyorumda yapılan yorumlaraaaa herkes sütten çıkmış akk kaşıkkkk ....tamammm tasvip etmiyorumm ama kimseyide yargılamıyorum hepimiz kadınız kadınlar kulübüne buyüzden girmedikmi birbirimizi anlamaya çalışmak azda olda sıkıntılarımıza ortak çözüm bulmak eşimize ailemize ailemize anlatamadıklarımızı burada empati kurarak çözümlemekkk bazıları çok acımasızca eleştirmişler lütfen yorum yaparken bi empati kurmayı deneyelimm hepimizçokmu mutluyuz döztdörtlükmü yaşıyoruz yapmayın yaa lütfen allah aşkınaaaaa birbirimizii kandırmayalım. kimbilir bizler nedüşünüyoruz neler yapıyoruz çok büyük cesaret göstererek burada anlatmışşş yaşadıklarını helal olsun kaç kişiyiz okadar cesaretliiiiiiiiiiii:19::19:

çok sağol canım:1:

herşey yoluna girecek bak göreceksinn biz nelerle başa çıkmadıkkiii bir odertlemi yıkılacagızzz diyoryaa şarkıdaaa kimler geldii kimler geçtiiiiiii bir kızının doktorumu geçmeyecekkkk :):)))::21:

Bu konuda bir uzmandan yardım alın. Öyle geliyor ki tesadüfler kafanızı karıştıracak.

Bu konuda bir uzmandan yardım alın. Öyle geliyor ki tesadüfler kafanızı karıştıracak.

aslında düşündüm yardım almayı ama... Şöyle anlatayım. Ben öğretmenim ve sabahçıyım, eşim de öğleci öğretmen. Kızımıza dönüşümlü bakıyoruz ve benim hafta içi hiç vaktim yok. Okuldan koşa koşa eve geliyorum kızıma yetişmek için tabiri caizse :(( Yardım edenim yok, ailem uzakta ve kendi işleri başlarından aşkın, eşimin ailesi zaten ilgisizin önde gidenleri... Sezaryan doğum yaptım ertesi gün ayakta idim, bakan olmadığı için. Lohusa iken yalnızdım. Bir ben bir de eşim varız bu dünyada sadece, kızımızın üzerinde başka kimsenin emeği yok ( ailem çok iyidir ama şartları uygun değil) Yardımcı tutsam maddi açıdan zorlanırız, ev kredisi ödüyoruz... Kısacası psikiyatriste gidecek vaktim bile yok benim, ama şartları zorlarım böyle giderse

aslında düşündüm yardım almayı ama... Şöyle anlatayım. Ben öğretmenim ve sabahçıyım, eşim de öğleci öğretmen. Kızımıza dönüşümlü bakıyoruz ve benim hafta içi hiç vaktim yok. Okuldan koşa koşa eve geliyorum kızıma yetişmek için tabiri caizse :(( Yardım edenim yok, ailem uzakta ve kendi işleri başlarından aşkın, eşimin ailesi zaten ilgisizin önde gidenleri... Sezaryan doğum yaptım ertesi gün ayakta idim, bakan olmadığı için. Lohusa iken yalnızdım. Bir ben bir de eşim varız bu dünyada sadece, kızımızın üzerinde başka kimsenin emeği yok ( ailem çok iyidir ama şartları uygun değil) Yardımcı tutsam maddi açıdan zorlanırız, ev kredisi ödüyoruz... Kısacası psikiyatriste gidecek vaktim bile yok benim, ama şartları zorlarım böyle giderse

Eğer bu olayın içinizde büyüyebileceğini düşünüyorsanız mutlaka zaman ayırmaya çalışın.
Ben detayları çok bilmiyorum tabi ama anlattığınız kadarıyla endişelendim.
İleride daha kötü şeyler olup kızınızın zarar görmesindense varsın haftada bir saatinden çalıverin.

Eğer bu olayın içinizde büyüyebileceğini düşünüyorsanız mutlaka zaman ayırmaya çalışın.
Ben detayları çok bilmiyorum tabi ama anlattığınız kadarıyla endişelendim.
İleride daha kötü şeyler olup kızınızın zarar görmesindense varsın haftada bir saatinden çalıverin.

Bu sabah karşılaştık arabasına biniyordu hastaneye gitmek için ben de okula gidiyordum. Ben bırakayım dedi, bende de araba var ben uykum açılsın diye yürüyorum dedim. ( okul ve onun çalıştığı hastane evimize 15 dk yürüme mesafesinde) İyi o zaman benim de uykum açılsın dedi ve beraber yürümeye başladı benimle. Daha sizin işe gitmeniz için erken değil mi dedim. Saat 7 idi, bizim dersler 7:30 da başlıyor. prematüre bebek rahatsız gibi birşey dedi ama hiç acelesi olan biri gibi değildi. İki oğlu varmş, hep kızı olsun istemiş ama artık olamazmış, eşinden boşanmış. Sabah sabah bunları anlattı.ben de eşimle çok mutlu olduğumuzdan bahsettim. Allah bozmasın dedi.
Sadece bir komşunun dertleşmek istemesi diye düşünmek istiyorum.

Bu sabah karşılaştık arabasına biniyordu hastaneye gitmek için ben de okula gidiyordum. Ben bırakayım dedi, bende de araba var ben uykum açılsın diye yürüyorum dedim. ( okul ve onun çalıştığı hastane evimize 15 dk yürüme mesafesinde) İyi o zaman benim de uykum açılsın dedi ve beraber yürümeye başladı benimle. Daha sizin işe gitmeniz için erken değil mi dedim. Saat 7 idi, bizim dersler 7:30 da başlıyor. prematüre bebek rahatsız gibi birşey dedi ama hiç acelesi olan biri gibi değildi. İki oğlu varmş, hep kızı olsun istemiş ama artık olamazmış, eşinden boşanmış. Sabah sabah bunları anlattı.ben de eşimle çok mutlu olduğumuzdan bahsettim. Allah bozmasın dedi.
Sadece bir komşunun dertleşmek istemesi diye düşünmek istiyorum.

Ben sizin gibi düşünmüyorum.
Anlamı olan hareketler gibi geliyor bana.
Dikkatli olun. Umarım başınıza iş açılmaz..

bugün karşılaşmadık allahtan ama facebooktan eklemiş. Eşime anlattım konuştuğumuzu ve karşılaştığımızı ve konuştuklarımızı, normal karşıladı...

belki doktora hayranlik duydugun için heyecanlanmi$sindir, bende eskiden doktor olmak isterdim hatta hep özenirdim, imrenirdim, ve $imdi her doktora bir hayranlik duyuyorum, belki sende öylesindir, kizini iyile$tirdigi için seviyorsundur, sadece hayranliktir belki

belki doktora hayranlik duydugun için heyecanlanmi$sindir, bende eskiden doktor olmak isterdim hatta hep özenirdim, imrenirdim, ve $imdi her doktora bir hayranlik duyuyorum, belki sende öylesindir, kizini iyile$tirdigi için seviyorsundur, sadece hayranliktir belki

Umarım öyledir, keşke bana yüz vermese

İyi yapmışsınız eşinize anlatmakla.
İçinizde de bitirmeye çalışın.
Facebooktan eklemesi sinir bozucu.

evet aşık olmadan evlendim :((Doktoru değiştirmeyi de düşündüm hatta dedim ama eşim adamın doktorluk anlayışını seviyor, bence devam edelim dedi. Açığını bulduğum anda değiştirmayi yine teklif edicem

Doktorluk anlayışı derken.. Bilmediğimiz bir yöntem ve teknik mi kullanıyor? Eşiniz de çok mu vakit geçiriyor bu doktorla, doktorun anlayışını çözecek kadar?
Kırılmayın ama.. bence bahaneler arıyorsunuz... Gerçeği net söyleseniz, ki ben yapardım.. Eşiniz anlayışı pek sevmeyecekti.. Zira alt mesajda bunu yapabilirdiniz...

bugün karşılaşmadık allahtan ama facebooktan eklemiş. Eşime anlattım konuştuğumuzu ve karşılaştığımızı ve konuştuklarımızı, normal karşıladı...

Evliyken aşık olmak...
Zor bir durum.. bu duygu yüzünden içinizin kıpır kıpır olmasına.. kendinizi çok güzel hissetmenize.. değerli hissetmenize mani olamazsınız.. Bu da insana farketmeyeceği şeyler yaptırır.. Mantıklı bahaneler ürettirir.. Görmezden geldirir.. Ve sizi bazen.. o hiç dönülemeyecek karar noktasına kadar getirir...
Evliliğinizi gözden geçirin bence.. Sonra duygularınızı...

Yerinizde olsam.. Doktor çoktan değişmişti.. İsterse anlayışı tüm tıbbi doktrin ve öğretileri korkunç şekilde kapsıyor olsun...

Doktorluk anlayışı derken.. Bilmediğimiz bir yöntem ve teknik mi kullanıyor? Eşiniz de çok mu vakit geçiriyor bu doktorla, doktorun anlayışını çözecek kadar?
Kırılmayın ama.. bence bahaneler arıyorsunuz... Gerçeği net söyleseniz, ki ben yapardım.. Eşiniz anlayışı pek sevmeyecekti.. Zira alt mesajda bunu yapabilirdiniz...

hayır bilmediğimiz yöntem ve teknik kullanmıyor elbette ama bir yanlışını görmedik.bahane arama kısmında haklısınız, diyecek birşey yok...

Evliyken aşık olmak...
Zor bir durum.. bu duygu yüzünden içinizin kıpır kıpır olmasına.. kendinizi çok güzel hissetmenize.. değerli hissetmenize mani olamazsınız.. Bu da insana farketmeyeceği şeyler yaptırır.. Mantıklı bahaneler ürettirir.. Görmezden geldirir.. Ve sizi bazen.. o hiç dönülemeyecek karar noktasına kadar getirir...
Evliliğinizi gözden geçirin bence.. Sonra duygularınızı...

Yerinizde olsam.. Doktor çoktan değişmişti.. İsterse anlayışı tüm tıbbi doktrin ve öğretileri korkunç şekilde kapsıyor olsun...

eşim beni kıskanmaz asla ama gerçeği olduğu gibi söyleyemem, ne olduğunu bilmediğim bir duygu yüzünden kızımı babasından ya da annesinden ayrı büyütemem. Doktoru değiştirmeye gelince adam komşum zaten üç günde bir görüyorum, ona gidip gitmemek durumu çok değiştirmeyecek

Bence doktorunuz sizin duygularınızı farketti.
Eşiniz sizi kıskanmıyor ve bunun çok normal olabileceğini düşünüyor olabilir.
Çünkü sizin duygularınızın karışıklığından haberi yok.
Olsaydı eğer yine ekle der miydi size?

Yerinizde olsam doktorla olabildiğince mesafe koyardım arama. Eğer bu şekilde muhabbetlere ve yakınlaşmalara devam ederseniz evliliğiniz tehlikeye girebilir. Doktor sonuçta boşanmış ve ister istemez o da bir kadın ilgisine ihtiyaç duyuyordur. Bu yönden sizin duygularınız durumu karmaşıklaştırabilir.

Ayrıca eşime söyledim diyorsunuz da eşinize bu duyguları değil kızınızın doktoru ile konuştuğunuzu söylemişsinizdir. Biz de iş hayatında pek çok kişi ile konuşuyoruz ister istemez irtibatları devam ettiriyoruz ama çok şükür duygusal olarak birşeyler hissetmeden. Eğer işin içine duygu girerse durum da değişir. Yani eğer eşiniz duygularınızı bilse konuşmanıza hiç de sıcak bakmaz. Bu yönden sizin oluşturduğunuz manzarayı kıskanmaması zaten doğal çünkü normal hasta doktor ya da komşu ilişkisi zannediyor.

Bugün yolda giderken konuşursunuz yarın internetten öbür gün...bunun önünü alamazsınız. Komşunuz da olsa bu adam size böyle duygularını rahat açtığına göre sizi kendine yakın görmesi oldukça olası. Çok dikkat edin ve mesafe koyun. Eğer bu duygularınız geçmezse de bir terapiste başvurun. Allah yardımcınız olsun.

evli bir arkadaşım der ki; evlilerde aşık olabiliyor..eşim olmuştur ben de olabiliyorum bazen,bi his bu insanın içindeki..ama kafada bitiremeyn pek çok kişi eşini aldatıyor sonuçlar beter oluyor der hep..iradeli bir kadın..her his bizim için,önemli olan kafada bitirmek,zaten olayın farkındasınız..daha fazla konuşup,üzerinde düşünmek sizi daha çok yaklaştırır yanlışa..

Bence doktorunuz sizin duygularınızı farketti.
Eşiniz sizi kıskanmıyor ve bunun çok normal olabileceğini düşünüyor olabilir.
Çünkü sizin duygularınızın karışıklığından haberi yok.
Olsaydı eğer yine ekle der miydi size?

ekle demezdi elbette... Doktora duygularımı belli edecek birşey yapmıyorum, tersine o her yerde karşıma çıkıyor, gerçi bir çok komşu karşıma çıkıyordur ama ben onu fark ediyorumdur.

Back
X