Kızımın doktoru

Yerinizde olsam doktorla olabildiğince mesafe koyardım arama. Eğer bu şekilde muhabbetlere ve yakınlaşmalara devam ederseniz evliliğiniz tehlikeye girebilir. Doktor sonuçta boşanmış ve ister istemez o da bir kadın ilgisine ihtiyaç duyuyordur. Bu yönden sizin duygularınız durumu karmaşıklaştırabilir.

Ayrıca eşime söyledim diyorsunuz da eşinize bu duyguları değil kızınızın doktoru ile konuştuğunuzu söylemişsinizdir. Biz de iş hayatında pek çok kişi ile konuşuyoruz ister istemez irtibatları devam ettiriyoruz ama çok şükür duygusal olarak birşeyler hissetmeden. Eğer işin içine duygu girerse durum da değişir. Yani eğer eşiniz duygularınızı bilse konuşmanıza hiç de sıcak bakmaz. Bu yönden sizin oluşturduğunuz manzarayı kıskanmaması zaten doğal çünkü normal hasta doktor ya da komşu ilişkisi zannediyor.

Bugün yolda giderken konuşursunuz yarın internetten öbür gün...bunun önünü alamazsınız. Komşunuz da olsa bu adam size böyle duygularını rahat açtığına göre sizi kendine yakın görmesi oldukça olası. Çok dikkat edin ve mesafe koyun. Eğer bu duygularınız geçmezse de bir terapiste başvurun. Allah yardımcınız olsun.

Haklısınız iş hayat gereği birçok kişi ile konuşuyoruz ama benim de başıma gelmed daha önce böylesi

evli bir arkadaşım der ki; evlilerde aşık olabiliyor..eşim olmuştur ben de olabiliyorum bazen,bi his bu insanın içindeki..ama kafada bitiremeyn pek çok kişi eşini aldatıyor sonuçlar beter oluyor der hep..iradeli bir kadın..her his bizim için,önemli olan kafada bitirmek,zaten olayın farkındasınız..daha fazla konuşup,üzerinde düşünmek sizi daha çok yaklaştırır yanlışa..

açıkçası bu aşk mı bilmiyorum. Öle ise bile onun yanında olmayı, konuşmayı seviyorum. Ona karşı fiziksel çekimim yok, sadece duygusal... Ben en iyisi yardım alayım.

Evet yardım alın. Neden kaynaklandığını ve nasıl çözümleyebileceğinizi öğrenirsiniz hem.
Eminim çok huzursuzsunuzdur.

Evet yardım alın. Neden kaynaklandığını ve nasıl çözümleyebileceğinizi öğrenirsiniz hem.
Eminim çok huzursuzsunuzdur.

ev iş çocuk derken huzursuz olacak kadar çok düşünemiyorum onu aslında. Bu sabah yine karşılaştık, rüyamda kızını gördüm dedi. ne çenebaz sabah ben uyanamıyorum ama o sürekli anlatıyor birşeyler. İşe araba ile gitmem gerekecek sanırım...

ev iş çocuk derken huzursuz olacak kadar çok düşünemiyorum onu aslında. Bu sabah yine karşılaştık, rüyamda kızını gördüm dedi. ne çenebaz sabah ben uyanamıyorum ama o sürekli anlatıyor birşeyler. İşe araba ile gitmem gerekecek sanırım...

Ben bu durumda huzursuz olurdum sanırım. Dış işler ne kadar yoğun olursa olsun.
Bu adamın size karşı ilgisi oluduğu kuvvetle ihtimal.
Beni bu şekilde davranan biri tedirgin ederdi.
Neyse siz huzursuz olmuyorsanız, ortada endişelenecek bir durum yok demek ki

Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim. Eşimle aramızda hiç bir zaman çok büyük bir aşk olmadı ama birbirimizi çok sevdik ve çok iyi anlaştık. Zaten önceleri ben onun arkadaşına aşıktım ve çıkıyorduk daha sonra ayrıldık ve eşimle yani kankam dediğim insanla evlendik. Evliliğimz boyunca da ne ben ne de o birbirimizi kırmadık.
6 aylık bir kızımız var ve tabiki kızımın düzenli bir doktoru var. Görünüş olarak gayet sıradan 40 yaş civarı bir adam. İnanın yazarken bile çok utanıyorum ama ben sürekli kızımın doktorunu görüyorum rüyamda, hem de yakınlaşmış bir vaziyette, sanki sevgilimmiş gibi öpüşüyoruz rüyalarımda.İşin ilginci rüyalarım başlayana kadar asla o adam aklımdan bile geçmemişti ama rüyaların etkisi ile artık zaman zaman onu düşünüyorum. Kızımı doktora götürünce heyecanlanıyorum ama kesinlikle bell etmiyorum, iradeliyimdir. Bekar olsaydım bu ben rahatsız etmezdi hatta ona bir şekilde belli edebilirdim ama ben eşime saygı duyuyorum ve seviyorum, kızımın aile ortamı içinde anne ve babası ile büyümesin istiyorum. Allahım beni şaşırtma diye dua ediyorum sürekli ve çok utanıyorum. Bu hissettiklerim ne sizce kızlar? Ne yapabilirim?

canim en once yapman gereken sey Doktorunu degistirmek olmali yoksa bu is dahada gotuye gidebilir

eşimi üzecek bir işe girişmeyeceğim, zaten doktordan bana ilgi duyduğunu gösteren bir işarette yok..

yani doktor bir isaret gosterse kendini kaptiracaksin buda cok kotu bisey bence doktorunu hemen degistirmelisin cunki is isten gecmeden yapmalisin yoksa cok pisman olacagin seylerde olabilir.

aslında düşündüm yardım almayı ama... Şöyle anlatayım. Ben öğretmenim ve sabahçıyım, eşim de öğleci öğretmen. Kızımıza dönüşümlü bakıyoruz ve benim hafta içi hiç vaktim yok. Okuldan koşa koşa eve geliyorum kızıma yetişmek için tabiri caizse :(( Yardım edenim yok, ailem uzakta ve kendi işleri başlarından aşkın, eşimin ailesi zaten ilgisizin önde gidenleri... Sezaryan doğum yaptım ertesi gün ayakta idim, bakan olmadığı için. Lohusa iken yalnızdım. Bir ben bir de eşim varız bu dünyada sadece, kızımızın üzerinde başka kimsenin emeği yok ( ailem çok iyidir ama şartları uygun değil) Yardımcı tutsam maddi açıdan zorlanırız, ev kredisi ödüyoruz... Kısacası psikiyatriste gidecek vaktim bile yok benim, ama şartları zorlarım böyle giderse

soylediklerin ne guzel canim cok iyi bir Aile olmusunuz iste insallah aklindan cikartirsin bence seytan senin aklini karistirmak istiyor eyer dua biliyorsan yatmadan once dua oku belki iyi gelir.

Bence doktorunuz sizin duygularınızı farketti.
Eşiniz sizi kıskanmıyor ve bunun çok normal olabileceğini düşünüyor olabilir.
Çünkü sizin duygularınızın karışıklığından haberi yok.
Olsaydı eğer yine ekle der miydi size?

evet cok guzel soyledin Ebru o sadece kizinin doktoru oldugunu biliyor ve doktoru tanidigi icin oyle soyluyor esin buda normaal ama esin senin icinden gecenleri bilmiyor bilse belkide bir Aile yikalabilir. diyorsunki esimi seviyorum ama asik degilim buda biraz mantiksiz seven insan asikta olur yani sevgi var ask yoksa veya ask varsa sevgi yoksa ne anlami olurki cunku sevgi ve ask bir butundur bence

Son düzenleme:
Ben bu durumda huzursuz olurdum sanırım. Dış işler ne kadar yoğun olursa olsun.
Bu adamın size karşı ilgisi oluduğu kuvvetle ihtimal.
Beni bu şekilde davranan biri tedirgin ederdi.
Neyse siz huzursuz olmuyorsanız, ortada endişelenecek bir durum yok demek ki

İlgisi olduğu kesin artık... Ama ben soğuk duruyorum ve o da huzursuz... Eşim doğum sonrası bana ilgisizdi ama ilgisi arttı artık, ellerinde çiçeklerle gelmeler falan böylece doktoru düşünmem de azaldı ama o ilgili bu defa da...

evet cok guzel soyledin Ebru o sadece kizinin doktoru oldugunu biliyor ve doktoru tanidigi icin oyle soyluyor esin buda normaal ama esin senin icinden gecenleri bilmiyor bilse belkide bir Aile yikalabilir. diyorsunki esimi seviyorum ama asik degilim buda biraz mantiksiz seven insan asikta olur yani sevgi var ask yoksa veya ask varsa sevgi yoksa ne anlami olurki cunku sevgi ve ask bir butundur bence

Son cümlenize verecek bir cevabım yok haklısınız aslında :((

İlgisi olduğu kesin artık... Ama ben soğuk duruyorum ve o da huzursuz... Eşim doğum sonrası bana ilgisizdi ama ilgisi arttı artık, ellerinde çiçeklerle gelmeler falan böylece doktoru düşünmem de azaldı ama o ilgili bu defa da...

yapman gerek sey doktoru degistirmek ve gordugun zamanda gormemezlikten gel sen ne kadar yaklatikca o da okadar kendini acar onun icin izin vermemelisin ve selami bile kesmelisin.

gayet basit bir yolu var, yaşadığınız memlekette sürüyle doktor var. artık o doktora götürmeyin kızınızı. aile hekiminiz olsa da çok kolay o hekimden kaydınızı aldırıp başka bir hekime kaydolabilirsiniz. tabi onu görmek istemiyorsanız..

aldatma boyle boyle baslar aman diyeyim... doktor kadin olsaydi ve esiniz sizin hissettiginiz duygulari o kadina hissetseydi ne dusunurdunuz. empati yaparsaniz doktordan vazgececeksiniz. doktorun size asik oldugunu dusunmuyorum olsa olsa gonul eglendirmek istiyordur. ay feminist oldum iyice.

aldatma boyle boyle baslar aman diyeyim... doktor kadin olsaydi ve esiniz sizin hissettiginiz duygulari o kadina hissetseydi ne dusunurdunuz. empati yaparsaniz doktordan vazgececeksiniz. doktorun size asik oldugunu dusunmuyorum olsa olsa gonul eglendirmek istiyordur. ay feminist oldum iyice.

Ben de öyle düşündüm başta gönül eğlendirme kısmını ama bana açık açık birşeyler hissettiğini, ama bunun yanlış olduğunu hatta günah olduğunu. Sadece beni görmek ve konuşmak istediğini söyledi zaman zaman... Sabahları bilerek karşıma çıktığını söyledi...

Ben de öyle düşündüm başta gönül eğlendirme kısmını ama bana açık açık birşeyler hissettiğini, ama bunun yanlış olduğunu hatta günah olduğunu. Sadece beni görmek ve konuşmak istediğini söyledi zaman zaman... Sabahları bilerek karşıma çıktığını söyledi...

İnanamıyorum sana olan ilgisini itiraf mı etti canım nasıl oldu biraz açıklasana.

İnanamıyorum sana olan ilgisini itiraf mı etti canım nasıl oldu biraz açıklasana.

gönül eğlendirme gibi bir amacının olduğunu sanmıyorum. belli ki duygusal bir boşlukta ve sizin ilginiz de ihtiyacını duyduğu hayatındaki kadın konusunda onu çekmiş. zaten evli olmanız onu frenliyordur yoksa konuşmak ve görmek isteği bekar olmanız halinde çok daha farklı şekillere girebilirdi...

bu ne heyecan :27: sanki film izliyoruz :37:

evet gelişmeleri bekliyoruz gökçe, bak burda hikayenin devamı için seyirciler seni bekliyor :27:

Back
X