- Konu Sahibi gokcekuzu84
Yerinizde olsam doktorla olabildiğince mesafe koyardım arama. Eğer bu şekilde muhabbetlere ve yakınlaşmalara devam ederseniz evliliğiniz tehlikeye girebilir. Doktor sonuçta boşanmış ve ister istemez o da bir kadın ilgisine ihtiyaç duyuyordur. Bu yönden sizin duygularınız durumu karmaşıklaştırabilir.
Ayrıca eşime söyledim diyorsunuz da eşinize bu duyguları değil kızınızın doktoru ile konuştuğunuzu söylemişsinizdir. Biz de iş hayatında pek çok kişi ile konuşuyoruz ister istemez irtibatları devam ettiriyoruz ama çok şükür duygusal olarak birşeyler hissetmeden. Eğer işin içine duygu girerse durum da değişir. Yani eğer eşiniz duygularınızı bilse konuşmanıza hiç de sıcak bakmaz. Bu yönden sizin oluşturduğunuz manzarayı kıskanmaması zaten doğal çünkü normal hasta doktor ya da komşu ilişkisi zannediyor.
Bugün yolda giderken konuşursunuz yarın internetten öbür gün...bunun önünü alamazsınız. Komşunuz da olsa bu adam size böyle duygularını rahat açtığına göre sizi kendine yakın görmesi oldukça olası. Çok dikkat edin ve mesafe koyun. Eğer bu duygularınız geçmezse de bir terapiste başvurun. Allah yardımcınız olsun.
Haklısınız iş hayat gereği birçok kişi ile konuşuyoruz ama benim de başıma gelmed daha önce böylesi