- Konu Sahibi gokcekuzu84
İnanamıyorum sana olan ilgisini itiraf mı etti canım nasıl oldu biraz açıklasana.
her sabah karşılaşmaya başladık ve bu saat onun için çok erkendi. Ben de sordum neden bu kadar erken işe gittiğini... Seni görmek için dedi. Şaşırdım şaka falan dedim hayır şaka değil,ben odun adamın tekiyim hayatımda bir tek karımı sevmiştim, bitti hem de çok sancılı bitti, sonra tekrar odunluk günlerime döndüm ta ki seni görünceye kadar dedi. Ama ben Allahtan korkarım, kuldan utanmayı da bilirim yine de acı çekiyorum engel olamıyorum hislerime... Sana ve eşine zarar verecek değilim, ben yalnızca kendime zarar veriyorum. Beni abi gibi görüyorsun muhtemelen, öyle de gör ama beni sesinden merhaba demek için bile olsa mahrum etme dedi... Eşin seni benim kadar sevmiyor ama doğrusu, kızının babası o falan dedi ( kelimeleri net hatırlamıyorum kısacası aileni bozma demek istedi. Zaten bozmaya da niyetim yok). Sakın bana aşık olma o zaman dayanamam sensizliğe dedi...Birşey diyemedim o da cevap sormadı hatta konuşma sus gibi birşeyler dedi. Yazdıklarım gibi konuşma geçti aramızda...
Face den de "öylesine değil ölesiye, beş yaşında çocuk kalmış duygularım var... sana beş yaşındaki çocuktan zarar gelmez yazmış"...