- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.818
- 158
Reenkarnasyonla ilgili cok kitap okudum ve butun vakalarda onceki yasama dair konusmalar hep 3 yaslarinda basliyo ve uzerine gidilmezse ileriki yaslarda unutulup gidiyo ama uzerine gidilir arastirilirsa cocugun tum soyledikleri dogru cikiyor. Bence soyledigi koye gitseniz bahsettigi kisilerin yasamis oldugunu ve cocugun anlattigi sekilde ölmüs olduklarini vs gorurdunuz. Tabiki bi anne icin bunu kabullenmek zordur ve gidip gormek istemez insan. Zaten kurcalamak da kisinin yasamini daha kolay yapmiyo. Eski aile öldü diye yasını tuttuklari yakinlarinin ben yeniden dogdum diye karsilarina cikmasi sonucu şok yasayip inanmakta bocalasada cocugun olen kisi hakkinda bildikleri sonucu altust oluyolar. Sevinselerde olayin tuhafligi karsisinda bocaliyolar. Eski bir konuymus. Merak ettim su an kiziniz hala hatirliyor mu yoksa unuttu mu hepsini
Reenkarnasyon degil bu aslinda. 3 harfliler gelecegi bilemez ama gecmisle ilgili bilgiye sahip olabiliyorlar. Insanlari istedikleri gibi etkileyip gecmiste yasadiklarina inandiriyorlar.. Urkutucu ama bence durum bu sekilde.