Kızımın eski annem babam vardı takınsı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Reenkarnasyonla ilgili cok kitap okudum ve butun vakalarda onceki yasama dair konusmalar hep 3 yaslarinda basliyo ve uzerine gidilmezse ileriki yaslarda unutulup gidiyo ama uzerine gidilir arastirilirsa cocugun tum soyledikleri dogru cikiyor. Bence soyledigi koye gitseniz bahsettigi kisilerin yasamis oldugunu ve cocugun anlattigi sekilde ölmüs olduklarini vs gorurdunuz. Tabiki bi anne icin bunu kabullenmek zordur ve gidip gormek istemez insan. Zaten kurcalamak da kisinin yasamini daha kolay yapmiyo. Eski aile öldü diye yasını tuttuklari yakinlarinin ben yeniden dogdum diye karsilarina cikmasi sonucu şok yasayip inanmakta bocalasada cocugun olen kisi hakkinda bildikleri sonucu altust oluyolar. Sevinselerde olayin tuhafligi karsisinda bocaliyolar. Eski bir konuymus. Merak ettim su an kiziniz hala hatirliyor mu yoksa unuttu mu hepsini

Reenkarnasyon degil bu aslinda. 3 harfliler gelecegi bilemez ama gecmisle ilgili bilgiye sahip olabiliyorlar. Insanlari istedikleri gibi etkileyip gecmiste yasadiklarina inandiriyorlar.. Urkutucu ama bence durum bu sekilde.

Bir doktora danıştığımızda çocukta bir durum varsa altı aydan fazla sürerse üzerinde durulmasını mantıklı buluyorum demişti. Arkadaşımin çocuğunda bir kaç ay sonra geçmişti. Profesyonel birine danışmanı tavsiye ederim kesinlikle.

Üşenmeden bende tam 21 sayfa okudum ve uyuyamiormmm
Sizede cevap yazıp toz olucam buradan :D daha fazla konu üstlere çıkıp başkaları okumasın diye .
şimdi bu çocuk kocaman olmuştur ve hiçbir problem yoktur .

Bi akrabamız küçükken somyanın altına eğilip orda fareyle konuştuğunu iddia ediyormuş. Bana evlenme teklif etti falan diyormuş. Altına bi bakmışlar çorap var orda. Çocukların hayal gücü fazla ve ilgi çekmeye çalışıyor. Devam ederse pedegoga götürün
Gülme krizine girdim resmen gözümden yaşlar geldi ya.
Benim eşim de küçükken annesine babasına "siz benim gerçek annem babam değilsiniz, benim gerçek annem babam Ankaradan istanbula giderken trafik kazasında öldü. O zaman ben yeni doğmuştum ve yolla çıkmadan önce beni evinde kaldığımız yaşlı bir amca ve kızına emanet etmişlerdi, Bana bir süre onlar baktı sonra siz geldiniz beni o evden aldınız". diyormuş. Bunu söylediğinde annesi hüngür hüngür ağlayınca eşim de aklına geldikçe uzun yıllar acaba bu gerçek mi yoksa ben mi hayal ettim diye bocalamış. Gerçekte öyle bir şey yok tabi.
Bu gönderi de çok eskiymiş. Konu sahibinin çocuğunun son durumunu merak ediyorum şimdi.

Bu reankarnasyon değil genetik aktarım arkadaşlar..bir kuş sürüsünün göç zamanı her yıl deniz üstünden geçerken bir kısmının denize atlayıp intahar ettiğini gören bilim adamları bunun sebebini araştırırken yıllar önce denizin orasında bir adacık olduğunu ve kuş sürüsünün göç zamanı orada dinlediklerini keşfetmişler ve hala öyle hatırlayan kuşlarında ada diye hızla yavaşlayıp yanlışlıkla suya düştükleri ispatlanmış..yani muhtemelen genetik hafızalarında kalanları uyarlayarak anlatıyor çocuklarımız:)

Beni kim görse seni daha önce görmüştüm diyor neredeyse istisnasiz herkes.. hastanende doktor okulda öğretmen markette çalışan vs... öyle çok gezen biride değilim.. araştırdım biraz kalu beladan beri var olduğumuzdan dolayı felan yazıyordu şuan tam olarak hatırlamıyorum. Dinimizdede varmış sasirmistim baya:sus:

Tüylerim diken diken oldu vallah okurken. Bencede bir psikoloğa götürmelisiniz. Buna benzer olay yengemin kardeşindede oluyordu. 6 yaşındayken ben 50 yaşındayım diyordu herkeze ve bazen yetişkin insan gibi davranıyordu her ortamda kendini bir kenara çekip çocuklar siz oynayın benim belim ağrıyor gibi sözler söylüyordu. Bizde gülüp geciyorduk megersem cocuk oyun diye başlamiş bizimde komimize gidince oylece bilinçaltınında öyle kalmış.

Merhaba hanımlar
5,5 yaşında bir kızım var ve 3 yaş civarıydı bir iki kez anne benim başka annem babam vardı biliyomusun demeye başladı nasıl yani kızım dedim sizden önce başka annem ve babam vardı isimleri ayşe ve Murat tı dedi biz köyde yaşardık dedi önceleri pek ciddiye almadım çizgifilmlerden etkileniyor hayal kuruyor falan dedim şimdi 5 yaşında bu konuyu kendi açmıyor ama hala sorduğumuzda konu hiç değişmeden anlatabiliyor yaşadığı köyü annesini babasını kendisini onların öldüğüne ve sonra bizim çocuğumuz olarak doğduğunu idda ediyor inatla soruyorum karmaşık şekilde fire verirmi afallarmı acaba hayalmi kuruyor diye hiç taviz vermeden aynı şeyi şaşırmadan anlatıyor şaşırıp kalıyorum kimileri reankarnasyon falan diyor ama ben mantıkende dinende bu konuya inanmıyorum özellikle böyle bişeyle karşılaşan birileri varmı aranızda sizce neden böyle davranıyor anaokul öğretmeni kızımın hayalgücünün çokmfazla olduğuna ve bunu engellememem gerektiğini söylüyor bunu iyi bişey olduğunu söylüyor sınıftada bi kaç arkadaşına anlatmış bi fikri olan yazsın lütfen...
Ben reenkarnasyona inanan biri olarak olayı hiç olmazsa internetten araştırmanızı öneriyorum tamam hayal gücü mükemmel olabilir ama bilmediği köy ismini ölüm şeklini hayal edemez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X