kızımın göbeği ???? cewaplarınızı bekliyorum

m_junior_mk

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
41
3
16
Trabzon
kızlar merhaba

kızım bugün 2 ay 1 haftalık oldu , göbeği hastaneden çıktıktan sonra 10.günde falan düştü ama o göbek bağıyla birleştiği yer yani eti göbeğinin içinde kurumadan duruyordu , geçer diye bekledim fakat şuan hala deriyle birleşmedi , giydirdiğim atletlerde zıbınlarda hep hafif kabuğumsu birşey bulaşıyor , sizdede aynı durum warmı bu normalmi yoksa bizde bir sıkıntımı war ???

mikrop kapmış olabilir doktora götürün bence,eğer öyleyse pansuman önerecektir muhtemelen.çok ciddi birşey olduğunu sanmıyorum geçmiş olsun..

kızımı doktora götürdüm , bebğiminizin göbeği düştüğü zaman oradaki damarın ucu açık oluyormuş bazı bebklerde orası kapanmayıp oradan bir et oluşuyormuş kızımında öyle olmuş çocuk cerrahına orayı yaktırrdık , yakmak dediysem öyle yanma acı falan birşey değil sadece birşey değdirip o et parçasını kurutuyorlar çok şükür şimdi kuruyup düştü bu durumda olan olursa diye bilgilendirmek için yazdım , ben biraz geç kalmışım geçer diye beklemiştim erken gitsem ilaçlada halledilebilirmiş ama bizimkide önemli birşey değilmiş çok şükür

hımm sanırım geç kalmışım
aynı benim kızımda olanı yazmışsın
sana dr a götürün yakma işlemi yaparlar diye yazacaktımki gitmişsin ve aynı işlem yapılmış
topiğini yeni gördüğüm için geç kalmışım
bizde baştan ilaç kullanmıştık ama faydalı olmamıştı ve cerrah yakma işlemi yapmıştı
dediğiniz gibi basit bişi az acı vardır elbette çünkü benimki ağlamıştı
çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…