- Konu Sahibi xsxeker pembe
kızlar dün geceen beri kızımın hareketleri azaldı daha az hissediyorum şuanda hareketlerini dün ve bu gün çok yoruldum ondan olurmu acaba yardımlarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iisi druna git bi için rahatlasın benim meleğimdede oluyodu bazen hiç hareket etmiyodu akşam oynuyodu 1 -2 defa o gün hareket ettimi içim rahatlıyodu he hiç bişi yapmazsa kork derim maşallh iidr bebişin o biliyo istiyoki annesi dinlensin biraz
eger hareketleri cok azaldiysa bence doktoruna bir danis.Ben 32 haftalik hamileyim ve benim bebegimin de hareketleri birden azaldi gecen hafta,2.gunu doktora gittim hareketleri az ama bebegin iyi dedi,bir sorun yok dedi yolladi ama hareketleri duzelmedi.Dun ayrintili ultrasonda bebegimin kordonunu bir defa govdesine bir defa da boynuna dolamis oldugunu gordu doktor ve hareketlerinin bu yuzden kisitlandigini soyledi.Cok canim sikildi cunku bu tehlikeli bir durum ama yapabilecegimiz de bir sey yok dua etmekten baska.Insallah sorunsuz aliriz bebeklerimizi kucagimiza.
Korktum şimdi,aklıma hiç böle bi ihtimal gelmemişti bilmiyorumkismile..Çarşamba doktor kontrolüm var acaba beklemesem mi :uhm:
Benim de kendi doktorumla randevum carsamba,bu durum ayrintilida ortaya cikti,ben carsambayi beklemeden gidicem mecbur .Ama sikma canini,bakiyorum haftan daha kucuk ve bu donemde yerleri de daha genis,doktorun dedigine gore dolanmis olmasi tehliklei olsa dahi aciliyet gerektiren bir durum degil,kendiliginden yine cozulebilir de dedi,sik sik kalp atislarini dinlemek gerek dedi.Tabii bu beni sakinlestirmeye yetmiyor.
Haklısın arkadaşım,inşallah sıkıntı oluşmadan bebeğini alırsın kucağına
zatende önünde az bi yol kalmış..